Renault da cate o masina sportivilor medaliati la Jocurile Olimpice

Sportivii romani care vor fi medaliati cu aur, argint sau bronz la Jocurile Olimpice de Vara de la Londra vor primi si cate un autoturism Renault.  Premiile sunt specificate in contractul de sponsorizare incheiat intre Renault Romania si Comitetului Olimpic si Sportiv Roman , in urma caruia Renault a devenit sponsor principal al COSR.

“Suntem onorati sa fim alaturi de marile valori sportive ale Romaniei. Acest parteneriat se inscrie perfect in strategia noastra de dezvoltare a marcii Renault. Mentalitatea de invingator, dinamismul, ambitia si spiritul de fair play, caracteristice miscarii olimpice, se armonizeaza perfect cu valorile brandului Renault,“ a declarat Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Romania.

Modelele care vor fi acordate ca si premii olimpicilor romani de la Londra sunt: Latitude, Mégane sau Twingo, in functie de treapta podiumului pe care vor urca.

“Parteneriatul de imagine dintre Renault si COSR, doua branduri cu notorietate, traditie si recunoastere internationala, va contribui la atingerea obiectivelor de performanta, atat ale noastre, cat si ale partenerilor nostri. Consideram ca premiile constand in autoturisme Renault, cu care va fi rasplatita performanta campionilor romani la Jocurile Olimpice de la Londra, sunt un factor motivant foarte important pentru sportivi“, a declarat Octavian Morariu, Presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Cu un numar de 292 de medalii castigate de sportivii romani la Jocurile Olimpice de vara, de la prima editie, Paris 1924, pana la editia de la Beijing 2008, Romania se situeaza printre primele 19 natiuni, dintre cele 204 Comitete Nationale Olimpice, participante la Jocurile Olimpice.

 

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.