Renault doneaza 320 echipamente IT reconditionate institutiilor din Arges si Dambovita

Renault-Echipamente IT 2014Institutiile si organizatiile non-profit din judetele Arges si Dambovita mai au la dispozitie doua zile pentru a se inscrie in Proiectul de solidaritate digitala, derulat de Renault Romania si Ateliere Fara Frontiere. In cadrul acestuia, 320 de echipamente IT reconditionate complet (calculatoare si laptopuri) vor fi alocate si donate instiotutiilor si ONG-urilor care au nevoie de material informatic pentru a derula activitati de educatie, formare profesionala sau integrare sociala. Inscrierea proiectelor se va face pana pe 26 noiembrie prin completarea unui formular oRenault_echipamente ITnline. Dupa incheierea inscrierilor, un juriu format din reprezentanti ai Renault Romania si Ateliere Fara Frontiere va decide, in urma evaluarii unor criterii obiective, catre ce proiecte vor merge donatiile.

“Schimbarile mari se fac cu pasi mici. In mod normal, toti copiii ar trebui sa aiba aceleasi sanse la educatie. In mod normal, toti tinerii ar trebui sa invete lucruri noi prin metode avansate. Din pacate, de multe ori, normalitatea nu se intampla, iar Proiectul de solidaritate digitala tocmai din acest motiv s-a nascut. Cu pasi mici, copiii si tinerii defavorizati vor face schimbari mari in viitor!”, spun initiatorii programului.

Printre structurile eligibile din Arges si Dambovita se pot regasi organizatii nonguvernamentale (asociatii, fundatii, federatii), institutii de invatamant de stat (scoli, licee, gradinite, facultati, universitati), muzee de stat, biblioteci de stat sau institutii sociale, cu mentiunea ca sunt vizate cu precadere comunitatile defavorizate sau izolate.

Echipamentele ce urmeaza a fi donate au fost colectate din cadrul Renault Romania si reconditionate de catre asociatia Ateliere Fara Frontiere, organizatie neguvernamentala creata in anul 2008, avand ca scop insertia sociala, profesionala si civica a persoanelor aflate in mare dificultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.