Responsabilitatea sociala a companiilor: curs gratuit, online, pentru toti

Responsabilitatea sociala a companiilor, un curs organizat de ASE Bucuresti inca din 2009, in cadrul programului de masterat Marketing Online, este pentru prima data accesibil tuturor celor interesati de domeniul CSR. Pana acum, pentru a participa la acest curs trebuia sa ai calitatea de masterand, dar, prin organizarea lui pe platforma proiectului Centrul Pilot de Asistare Online – cpo.ipa.ro – din cadrul ASE Bucuresti, persoanele care doresc o pregatire in domeniul responsabilitatii sociale pot sa o faca gratuit si online.

„Punerea la dispozitie a cursului pentru publicul larg este o premiera, ideea venind in urma participarii la seminariile organizate de JCI in cadrul proiectului Actionam Responsabil. Acolo am vazut ca sunt foarte multi oameni interesati de domeniul responsabilitatii sociale si pornind de aici, am rugat echipa proiectului sa introduca si acest curs in portofoliul lor”, ne-a declarat Alin Stancu, lector universitar dr. ASE Bucuresti.
„La acest curs ma astept sa participe atat studenti care doresc o pregatire in domeniu, cat si persoane din organizatii sociale (ong-uri, fundatii, patronate etc) cat si practicieni. Si pentru ca acest curs nu presupune prezenta fizica la clasa, ne asteptam la participanti din toata tara”, a mai precizat el pentru CSRmedia.

Cursul ar fi trebuit sa inceapa ieri, 10 octombrie, dar corpul profesoral a luat decizia de a prelungi perioada de inscrieri, doritorii putand trimite documentele de inscriere pana in 28 octombrie. Cei care se vor inscrie mai tarziu vor putea parcurge suportul de curs pe platforma proiectului. Detalii despre oferta ASE de cursuri aici

Foto: European Commission

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.