Restaurantul Red Angus Steakhouse asigura, gratuit, masa pentru 600 de medici din Capitala

red angusRestaurantul bucurestean Red Angus Steakhouse lanseaza “Impreuna, impotriva COVID-19” – initiativa prin care invita companiile sa isi uneasca fortele, pentru a livra pranzul zilnic, timp de o luna, cadrelor medicale implicate in diagnosticarea si tratarea coronavirusului, in cadrul spitalelor din Capitala.

Astfel, localul va asigura, din resurse proprii, masa pentru 600 de persoane, in intervalul 25 martie – 24 aprilie, si le propune partenerilor sa i se alature in acest demers, prin achizitionarea unui numar fix de meniuri zilnice de pranz.

“Exista un numar ridicat de cadre medicale ce incearca sa acopere nevoile pacientilor si ale comunitatii, in aceasta perioada dificila, in care presiunea, programul solicitant si riscurile la care sunt expuse sunt intr-o continua crestere. La Red Angus Steakhouse, stim ca alimentatia joaca un rol important in gestionarea stresului si a oboselii si vrem sa ne asiguram ca persoanele care ne ingrijesc beneficiaza de conditii bune, care sa le ajute sa se mentina puternice si sa faca fata fluxului de pacienti. Prin intermediul restaurantului nostru, vom dona zilnic, timp de 30 de zile, 20 de meniuri de pranz cadrelor medicale din unitatile din Bucuresti. Numarul, insa, este insuficient, comparativ cu nevoile reale inregistrate, asa ca ne incurajam prietenii, clientii si partenerii, sa se alature initiativei noastre.”, declara Ionut Ivan, director Red Angus Steakhouse.

Fiecare meniu Red Angus Steakhouse include o supa si un fel principal, si are un pret de 17 Lei (TVA inclus), care acopera costurile aferente productiei si materiei prime. Localul lucreaza doar cu ingrediente proaspete, de calitate, iar bucataria sa si fluxurile operationale respecta toate standardele sanitare, necesare functionarii in conditii optime, in aceasta perioada. Capacitatea zilnica de executie este de pana la 700 de meniuri.

Livrarea preparatelor se va face de luni pana duminica, la aceleasi ore, in intervalele agreate cu reprezentantii institutiilor medicale, iar partea de transport va fi acoperita, in prima faza, de catre flota restaurantului. Pe masura ce cantitatile vor creste, reprezentantii localului isi propun sa incheie parteneriate si cu alti livratori certificati.

Cei care vor sa se implice in campania Red Angus Steakhouse o pot face contactand reprezentantii localului la numarul de telefon 0756.600.000 sau prin email, pe adresa contact@redangus.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.