Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

REWE Romania a investit 80.000 de euro in reabilitarea dispensarului din localitatea Nicolae Balcescu

REWE -9275_optREWE Romania, prin lantul de magazine Penny Market, si Habitat for Humanity Romania au renovat si consolidat dispensarul din localitatea Nicolae Balcescu, judetul Bacau.

Cladirea dispensarului, care deserveste doua sate – Valea Seaca si Buchila, avea nevoie urgenta de renovare si reabilitare, fiind construita in anul 1920. Lucrarile de consolidare s-au desfasurat in perioada iulie – septembrie 2017.

Peste 100 de angajati de la Penny Market si reprezentanti ai Habitat for Humanity au voluntariat pe santier si au participat la activitati de demolat, montat si la realizarea unor lucrari de finisaj interior.

Ca urmare a acestei investitii,  aproximativ 3.200 de persoane din comunitatea locala vor avea parte de un centru medical renovat.

Daniel Gross - PennyConsideram ca fiecare dintre noi are dreptul si trebuie sa beneficieze de servicii medicale de calitate, pe care sa le acceseze cu usurinta. Impreuna cu Habitat for Humanity am reusit sa ne asiguram ca peste 3.000 de locuitori din comuna Nicolae Balcescu au dispensar renovat si cu 3 caREWE -9199_optbinete medicale pregatite pentru a servi nevoile comunitatii. Le multumim partenerilor nostri, dar si colegilor care au acceptat sa se implice in aceasta activitate de voluntariat”, a declarat Daniel Gross, director general REWE Romania – Penny Market.

Investitia REWE Romania in cadrul acestui proiect se ridica la 80.000 euro.

2017 este cel de-al doilea an in care REWE Romania, prin lantul de magazine Penny Market, a sprijinit misiunea Habitat for Humanity Romania de a eradica locuirea precara si a construi comunitati durabile.

Anul trecut Penny Market a sponsorizat constructia unui triplex in complexul Habitat din Moinesti, judetul Bacau. La constructie au participat in perioada aprilie-iunie 2016, 250 de angajati ai companiei, familiile-beneficiar si voluntari internationali Habitat for Humanity.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...

Featured

Nestlé si-a propus ca pana in 2025 sa utilizeze doar ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile si sa reduca utilizarea materialelor plastice noi cu o...

Featured

Cu sprijinul LIDL România, Fundația pentru SMURD continuă extinderea programului național de dotare a celor mai aglomerate orașe din țară cu motociclete de intervenție...