ROCKWOOL – partener al proiectului EFdeN care va reprezenta Romania la Solar Decathlon 2018

ROCKWOOL_Casa EFdeNCompania ROCKWOOL contribuie cu produse de izolatie din vata minerala bazaltica la constructia casei sustenabile EFdeN Signature care va reprezenta Romania la cea mai importanta competitie internationala de locuinte sustenabile, Solar Decathlon Middle East 2018.

Editia din acest an are loc pentru prima data in Orientul Mijlociu, la Dubai, unde 21 de echipe din 16 tari de pe 4 continente vor concura in 10 probe interdisciplinare pentru premii de aproximativ 2,5 milioane de dolari.

Proiectul celor de la EFdeN reprezinta unul dintre cele mai bune exemple de constructii sustenabile in care produsele ROCKWOOL isi pot dovedi calitatile incontestabile. Eficiente, durabile, acestea asigura un climat optim in locuinta, in desert sau in mijlocul Bucurestiului, materialele fiind rezistente in timp, indiferent de conditii. Le uram succes tinerilor din echipa EFdeN si speram sa continuam colaborarea cu ei si in alte proiecte viitoare, menite sa remodeleze viitorul cladirilor, la care ne dorim sa avem un rol important”, a declarat Florin Popescu, Business Unit Director, ROCKWOOL Balkans.

Casa EFdeN Signature va include produse ROCKWOOL din gamele Multirock si Airrock pentru plansee si fatada locuintei. Aceasta poate fi vizitata de publicul larg in cadrul parcarii din Baneasa Shopping City pana pe 31 august.

In toamna, case va fi dezasamblata, transportata la Dubai si reasamblata acolo in doar 15 zile, in cadrul competitiei.

Solar Decathlon este cea mai importanta competitie de locuinte sustenabile din lume si a luat nastere in 2011 in Statele Unite ale Americii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.