Romania Green Building Council va face cel mai verde loc de joaca din Bucuresti

Proiect parc verde 2Romania Green Building Council va dezvolta cel mai verde si educational loc de joaca din Bucuresti, intr-un efort de a atrage atentia asupra necesitatii de a dezvolta proiecte sustenabile cu o componenta educativa pentru copii. Organizatia a facilitat organizarea unui “atelier de proiectare integrata” pentru a discuta obiectivele proiectului si a obtine mai multe puncte de vedere de la: dezvoltatori, furnizori de materiale, tehnologii si servicii, designeri si arhitecti, si, cel mai important, copii de toate varstele. Locul de joaca este menit sa informeze atat adulti, cat si copii cu privire la conceptul de sustenabilitate si elementele bioclimatice care sunt implicate in proiectarea unui mediu sanatos, natural si durabil.Proiect parc verde

StevenBorncampRomania Green Building Council se angajeaza sa initieze si sa dezvolte proiecte exemplare care vor demonstra si garanta ca mediul construit nu va pune in pericol generatiile viitoare, ci va fi o sursa valoroasa de educatie, siguranta, sanatate, confort, inovatie, precum si oportunitati economice. In urma acestui angajament, am invitat membrii comunitatii noastre, importanti investitori si furnizori de solutii verzi, sa isi uneasca fortele pentru a proiecta si dezvolta cel mai verde si educational loc de joaca din Bucuresti. Acest proiect este o solutie exemplu atat pentru adulti cat si pentru copii cu privire la modul in care putem folosi natura in educatia copiilor. Mai multe ateliere vor fi organizate, precum si sesiuni de consultare cu copii de varste diferite”, a declarat Steve Borncamp, CEO Romania Green Building Council.

Primii parteneri confirmati ai proiectului sunt dezvoltatorul rezidential Alesonor, care va furniza terenul si serviciile de design, si Cabro Construct, care va facilita o parte din constructie.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.