Romanian CSR Awards 2016 a aliniat la start 116 proiecte de responsabilitate sociala

Romanian CSR Awards-02 2015 Competitia Romanian CSR Awards 2016 a aliniat la start 116 proiecte de responsabilitate sociala corporativa. Acestea au fost implementate pe parcursul anului 2015, de circa 70 de companii. Evenimentul, aflat la a patra editie, este dedicat exclusiv companiilor din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Valoarea bugetelor alocate pentru derularea actiunilor de CSR inscrise in competitie depaseste 5 milioane de euro. Sustinerea Comunitatii, EduCastigatori - Gala Romanian CSR Awards 2014-01catia si Campanii interne de CSR au fost categoriile in care au fost inscrise cele mai multe proiecte.

Lacramioara_Botezatu_CSRmediaRomanian CSR Awards este cel mai important eveniment din domeniu care premiaza bunele practici ale companiilor din tara noastra. Ca in fiecare an, competitia pune in valoare munca oamenilor din companii care se dedica si fac eforturi pentru a schimba ceva in comunitatile locale, si nu numai. Gala Romanian CSR Awards a devenit deja o traditie si este apreciata de specialistii din domeniu. Multumim partenerilor care ne sustin in realizarea acestui eveniment “, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager CSR Media Network.

Proiectele inscrie in competitie vor fi evaluate de Juriu pana la finalul lunii martie. Premierea castigatorilor se va face in cadrul unei Gale de Premiere care va avea loc la inceputul lunii aprilie.

Companiile Holcim, Ursus, OMV Petrom, Carrefour si GSK Romania sunt Partenerii competitiei Romanian CSR Awards din acest an.

Partenerii media ai acestei competitii sunt: CSRmedia.ro, CSRLeaders.ro, Revista Cariere, RFI, Bussines 24, Romania Pozitiva, mediaTrust, ComunicatedeAfaceri.ro, Ziare.com.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.