Romanian CSR Awards 2017: Total Waste Management, premiata la categoria Inovare Digitala in CSR

Romanian CSR Awards 2017- Total WasteIn cadrul Editiei Aniversare – 5 ani a competitiei Romanian CSR Awards , Total Waste Management a primit Mentiune, la categoria Inovare Digitala in CSR, cu proiectul Loteria reciclarii Sigurec – sigur reciclare.

Proiectul Loteria Reciclarii are la baza solutia SIGUREC, o statie de colectare selectiva inteligenta si automatizata, ce inregistreaza in timp real date despre deseurile aduse cu ajutorul unui software intelligent. Prin proiect s-au oferit recompense pe loc sub forma unor vouchere de reduceri la cumparaturi eliberate automat si se asigura transportul deseurilor direct in fabricile de reciclare.

Proiectul a presupus  lansarea aplicatiei pentru telefoane mobile SIGUREC, de la acronimul „sigur reciclare”.  Un instrument inovator si interactiv pentru implicarea in colectarea selectiva, aceasta permitea oamenilor sa: inregistreze si monitorizeze performantele de colectare, prin scanarea voucherelor eliberate de sistemele inteligente de colectare SIGUREC; sa calculeze cantitatea de CO2 salvata prin sortarea si trimiterea deseurilor spre reciclare sis a acceseze gratuit serviciul SIGUREC MOBIL de colectare a deseurilor de acasa.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.