CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

Romanian CSR Awards 2023- Gala Companiilor Sustenabile: Ultima zi de înscrieri

  • Competitia Romanian CSR Awards este dedicata exclusiv companiilor si fundatiilor corporative din Romania.
  • Companiile pot inscrie cate un singur proiect in fiecare categorie a competitiei;
  • Inscrierile in competitie se vor face online, pana pe 7 Martie (inclusiv),  pe platforma dedicata competitiei CSRAwards.ro, la sectiunea Inscrie un Proiect.

Doar astazi, 7 Martie (ora 24.00) mai poti inscrie proiect in cea de-a 11-a Ediție a Competiției Romanian CSR Awards – Gala Companiilor Sustenabile.

Evenimentul este dedicat Exclusiv companiilor si fundatiilor corporative  din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate.
Inscrierea in competitie este Gratuita, termenul limita pentru inscrierea proiectelor fiind 7 Martie, ora 24.00.
Dupa incheierea perioadei de inscriere, juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare.

Premiile vor fi acordate in cadrul  Galei de Premiere – Romanian CSR Awards® – Gala Companiilor Sustenabile ce va avea loc pe 5 Aprilie, in București.

Companiile vor putea inscrie cate un proiect in fiecare categorie a competitiei, completand formularului disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

Lacramioara Botezatu - 1“Trăim o perioadă în care sustenabilitatea este cuvântul care începe să definească din ce în ce mai mult afacerile din țara noastră. A fost o perioadă în care s-au implementat numeroase proiectele de Sustenabilitate și CSR pentru că și vremurile au necesitat o implicare tot mai mare a companiilor în susținerea comunităților. Abia așteptăm să vedem câștigătorii acestei a 11-edițiia competiției”, a declarat Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

In cadrul Galei Romanian CSR Awards® – Gala Companiilor Sustenabile vor fi premiate campaniile care au dus la imbunatatirea pe termen lung a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor in care companiile activeaza.

Sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul precedent. Pot fi inscrise si proiecte demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului trecut.

Regulamentul Competitiei si Formularul de inregistrare pot fi gasite pe platforma competitiei: www.CSRAwards.ro

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.