CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

Romanian CSR Awards – a 10 (ZECEA) Ediție și-a desemnat câștigătorii

Cea mai importantă competiție dedicată Sustenabilității și Responsabilității Sociale Corporative – Romanian CSR Awards  – și-a desemnat câștigătorii celei de-a 10 (ZECEA) Ediții. #FamiliaCSR

Evenimentul a reunit aproape 100 de oameni din companiile autohtone care au înscris în competiție circa 300 de proiecte. 

Au fost acordate 58 de premii și mențiuni companiilor care au derulat anul trecut proiecte cu impact în comunități, în cele 10 categorii ale competiției.

Lacramioara Botezatu - 1„A fost o reală bucurie să reușim să ne vedem față în față, după doi ani de pandemie. Ultimii acești doi ani ne-au demonstrat cât de important este să  te implici în susținerea comunității din care faci parte și câtă forță au companiile când se unesc să facă BINE. Mulțumim tuturor celor care au înscris proiecte în competiție și partenerilor”, a declarat Lacramioara Botezatu, organizator al competitiei Romanian CSR Awards.


Proiectele inscrise in competitie au fost evaluate de membrii Juriului, care au tinut cont de impactul si relevanta proiectelor pentru comunitati, numarul de beneficiari, de eficienta bugetului investit, dar si de rezultatele proiectului.

În cadrul Galei au fost acordate și șase Premii Speciale, câștigătorii acestora fiind nominalizați de către echipa CSRmedia.ro.

La categoria CEO for CSR câștigător în acest an a fost desemnat MARCO HÖBL – CEO Kaufland România și Moldova -Pentru că a susținut și s-a implicat activ în proiectele de responsabilitate socială ale companiei.

De asemenea, echipa CSRmedia.ro a acordat două Premii speciale pentru proiecte care au avut un impact semnificativ în comunitate, dar nu au fost înscrise în competiție.

Premiile Speciale:

Banca Comercială Română -Pentru proiectul Școala de Bani
E.ON România – Pentru 10 ANI de Parteneriat Strategic  cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

De asemenea, în cadrul acestei Ediții ANIVERSARE, echipa CSRmedia.ro a decis să premieze și trei persoane care s-au implicat activ în susținerea domeniului Responsabilitati Sociale, în ultimii 10 ani.

Castigatorii DIPLOMELOR DE EXCELENȚĂ sunt:
Mona Nicolici
Pentru capacitatea ei extraordinară de a mobiliza oameni și companii în susținerea faptelor bune

George Carpov
Pentru implicare în susținerea acțiunilor de responsabilitate socială în ultimii 10 ani.

Luminița Oprea
Pentru Pionierat în domeniul CSR

În cadrul Ediției Aniversare 10 (ZECE) ANI a Galei Romanian CSRAwards a fost lansată și Revista Afaceri Sustenabile – O ediție Specială în care puteți găsi informații despre unele dintre cele mai sustenabile companii din țara noastră.


O GALERIE FOTO de la eveniment poate fi gasita pe site-ul competitiei www.CSRawards.ro


Evenimentul a fost sustinut de companiile: Penny Market – PARTENER STRATEGIC și companiile: Ursus Breweries, Coca-Cola HBC si Holcim – PARTENERI TRADITIONALI.
Partenerii Media ai acestei competitiei: CSRmedia.ro, CAFEmedia.ro, CSRLeaders.ro, Romania Pozitiva, TheTrends.ro  ComunicatedeAfaceri.ro si wwwCSRNews.ro

 

FELICITĂRI TUTUROR CÂȘTIGĂTORILOR !

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.