Romanian ESG Summit – Eveniment de referință în domeniul dezvoltării durabile, va avea loc pe 7 noiembrie la București

Platforma CSRmedia.ro, în parteneriat cu platforma ESGMedia.ro anunță organizarea „Romanian ESG Summit” – unul dintre cele mai importante evenimente de pe scena de afaceri și sustenabilitate din România, pe 7 Noiembrie, la București.

Romanian ESG Summit își propune să aducă la aceeași masă de discuții lideri de gândire, experți și profesioniști din toate industriile, pentru a schimba idei, a împărtăși cunoștințe și a construi un viitor mai sustenabil pentru țara noastră.

Romanian ESG Summit reprezintă o oportunitate unică pentru liderii și profesioniștii din România să își aprofundeze înțelegerea acestor probleme și să învețe cum să își adapteze strategiile de afaceri pentru a reflecta aceste criterii esențiale.

Evenimentul va cuprinde o serie de paneluri de discuție și prezentări de la specialiști de top în domeniul ESG. Panelurile vor fi axate pe o gamă largă de subiecte, de la strategiile de investiții ESG și riscul climatic, până la probleme de guvernanță și etică în afaceriă.

„Avem responsabilitatea de a ne asuma un rol activ în transformarea modului în care facem afaceri, și Romanian ESG Summit reprezintă un pas important în această direcție. Pregătim o Agendă bogată, cu paneluri de discuții și prezentări de la experți recunoscuți  în domeniul ESG. În acest context, vă îndemn să vă înregistrați la Romanian ESG Summit și să contribuiți activ la dialogul care ne va forma viitorul. Misiunea noastră comună este de a modela o Românie mai sustenabilă, mai echitabilă și mai prosperă pentru generațiile viitoare”, a declarat Lacramioara Botezatu, Fondator al Platformelor CSRmedia.ro si ESGMedia.ro

Romanian ESG Summit reprezintă un pas important în a face din România un lider în domeniul sustenabilității. În acest sens, obiectivele evenimentului includ consolidarea înțelegerii ESG în rândul comunității de afaceri din România, promovarea dialogului între diferite industrii și sectoare și stabilirea unui cadru de acțiune pentru implementarea practicilor ESG în cadrul organizațiilor românești.

Romanian ESG Summit va fi un eveniment transformativ și inspirațional care va aduce împreună liderii de gândire și profesioniștii ESG pentru a modela viitorul sustenabilității în România.


DEVINO PARTENER!

Ne bucurăm să vă avem alături de noi în această călătorie către un Business Sustenabil!
Pentru Parteneriate, puteti trimite o solicitare la adresa: lacramioara@csrmedia.ro
Pentru inscriere ca Participant la Summit, completati formularul disponibil pe site-ul evenimentului.


Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.