ROMGAZ a donat 800000 de euro pentru dotarea Spitalului de Urgenta Sibiu

romgazROMGAZ a oferit suport financiar in valoare de 3.980.000 lei Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, pentru extinderea si dotarea sectiei clinice Anestezie Terapie Intensiva  in vederea pregatirii pentru tratarea pacientilor COVID 19.

Aceasta contributie financiara continua seria de sprijin pentru Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu care  a beneficiat  in  ultimii  trei  ani  de 2,6 milioane lei de la Romgaz pentru achizitia  de echipamente si aparatura medicala sectia Oftalmologie, sectia ATI si Cardiologie II.

“Continuam  lupta  impotriva  noului  tip  de coronavirus prin investitii constante pentru sanatatea comunitatii locale! Am decis sa alocam acesti bani pentru a sustine personalul medical si pentru a-I ajuta pe pacientii afectati de COVID-19. Suntem alaturi de autoritatile locale, de administratia centrala si de toti factorii implicati la nivel national pentru ca, doar impreuna, prin coagularea eforturilor, putem sa depasim aceasta perioada de criza. In perioada urmatoare vom sustine si alte unitati medicale care au nevoie de tot suportul in aceasta lupta cu un inamic nevazut, dar redutabil”, a declarat Adrian  Volintiru,  director  general  Romgaz.

De la inceputul declansarii  starii de urgenta,  ROMGAZ  a  sprijinit Crucea Rosie Romana pentru  a achizitiona si distribui 1.000.000 de masti medicale pentru protectia impotriva COVID-19 si a intensifica efortul de combatere a raspandirii noului Coronavirus pe teritoriul Romaniei, prin amplificarea campaniei nationale de informare si constientizare a populatiei privind metodele de prevenire a infectarii cu noul COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.