ROMPETROL a alocat 275.000 de dolari pentru programul “Impreuna pentru fiecare”

Grupul Rompetrol a alocat in acest an 275.000 de dolari pentru implementarea celor 19 proiecte eligibile in cadrul programului de responsabilitate sociala “Impreuna pentru fiecare”.

“Programele de CSR ale Grupului Rompetrol au ca scop dezvoltarea si sustinerea a doua domenii esentiale pentru evolutia societatii: sanatate si protectia mediului. Ne dorim ca sprijinul si interventiile noastre sa produca schimbari in bine in comunitatile locale si sa genereze noi directii de implicare sociala”, a declarat Oana Nastase, Director Comunicare si Afaceri Corporative a Grupului Rompetrol.

Recent a fost inaugurat dispensarul din comuna Lita, judetul Teleorman, pentru a carui reabilitare Grupul Rompetrol a alocat 10.000 de euro.

Cabinetul medical din comuna Lita a fost construit in urma cu 55 de ani si nu a mai beneficiat pana acum de lucrari complete de reabilitare. Proiectul, implementat in perioada 15 august – 30 octombrie 2011, a vizat modernizarea cladirii. De asemenea, a fost amenajat un grup sanitar in interiorul cabinetului medical, iar o instalatie de climatizare noua si o centrala pe lemne au fost achizitionate pentru asigurarea confortului termic.

Lucrarile de reabilitare au fost realizate cu ajutorul a 30 de voluntari care, alaturi de medic si asistente, s-au implicat si in promovarea proiectului, prin sustinerea unor seminarii in scoala pe teme de sanatate.

La cabinetul medical sunt arondati aproximativ 3.100 de locuitori ai comunei Lita, majoritatea avand varsta de peste 60 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.