Rompetrol a dat 23.000 USD pentru modernizarea spitalului din Campia Turzii

Grupul Rompetrol a sprijinit cu 23.000 USD modernizarea spitalului Municipal din Campia Turzii, in care sunt tratati anual circa 7.000 de oameni. Sustinerea a vizat reabilitarea si dotarea sectiei ATI (Anestezie, Terapie Intensiva), a blocului operator si a spalatoriei spitalului.

“Programele de CSR ale Grupului Rompetrol sunt in concordanta cu strategia de responsabilitate corporativa a actionarului sau unic – KazMunayGas si demonstreaza angajamentul nostru pe termen lung pentru dezvoltarea si sustinerea unor domenii ca sanatatea si mediul, esentiale pentru evolutia societatii. Proiectele din Cluj raspund nevoilor din sectorul medical si sper ca modelul lor de implicare in derularea acestora sa fie preluat si replicat la nivelul altor comunitati”, a declarat Alexey Golovin, Director Comunicare si Marketing al Grupului Rompetrol.

Lucrarile au fost realizate cu ajutorul a 30 de angajati ai spitalului, care au lucrat ca voluntari,  in perioada  august 2011 – ianuarie 2012 . Ei au renovat compartimentul de Anestezie si Terapie Intensiva dar si cele cinci camere ale blocului operator. In cadrul proiectului, aceste sectii au fost dotate si cu mobilier medical. Prin reabilitarea spalatoriei s-au creat conditii bune de lucru pentru personalul medical, dar a crescut semnificativ si gradul de igiena a activitatii desfasurate. In sase camere a fost schimbata tamplaria si au fost realizate lucrari de reparatii, fiind cumparata si o noua masina de spalat care va permite un consum redus de apa si electricitate.

Programul de responsabilitate sociala “Impreuna pentru fiecare”, inceput in 2009, este destinat dezvoltarii si implicarii comunitatilor locale prin  initierea, sustinerea si derularea de proiecte din domeniul sanatatii si al protectiei mediului. De la debutul “Impreuna pentru fiecare”, Grupul Rompetrol a sprijinit comunitatile locale din toate judetele tarii pentru realizarea a 55 de proiecte care au ajutat la imbunatatirea vietii oamenilor.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.