Rompetrol a finantat amenajarea unei baze sportive in Navodari

Prin programul national de responsabilitate sociala – “Impreuna pentru fiecare”, Grupul Rompetrol a reusit sa atraga 70 de voluntari din companie, dar si din comunitate, pentru transformarea unui teren viran intr-o baza sportiva dedicata elevilor din orasul Navodari. Grupul a sprijinit si financiar realizarea acestui proiect de mediu cu 10.000 de euro.

“Am venit in intampinarea propunerii comunitatii locale de a crea primul teren de sport pentru elevii din Navodari si impreuna am reusit sa transformam un teren viran intr-un spatiu pentru practicarea sportului. Prin implicarea acestora, consideram ca investitia in mediu va fi continuata si sustinuta atat de autoritatile locale, dar mai ales de comunitate si de tinerii care sunt principalii beneficiari ai acestui proiect”, a declarat Alexey Golovin, Director Marketing si Comunicare al Grupului Rompetrol.

De noul teren de sport, cu tribune, cosuri ecologice si un spatiu verde, vor beneficia cei aproximativ 4.000 de copii de la unitatile de invatamant din orasul Navodari, patru scoli generale si un liceu.

In ultima zi a proiectului -16 Noiembrie 2011, Rompetrol a organizat un workshop pe teme de protectia mediului, la care au participat 60 de elevi de la Scoala „Grigore Moisil” si Liceul “Lazar Edeleanu”. Elevii castigatori au adus comunitatii din Navodari un premiu de 5.000 de euro oferit de Rompetrol pentru realizarea unui patinoar in oras in anul 2012.

In 2010, comunitatea din Navodari a fost sprijinita cu 50.000 de lei de Rompetrol pentru reabilitarea si dotarea cabinetul stomatologic scolar din incinta Liceului „Lazar Edeleanu”.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.