Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Rompetrol acorda gratuit donatorilor de sange produse din reteaua de distributie carburanti

Rompetrol campanie donare sangeKMG International lanseaza campania “Doneaza sange, salveaza o viata!” prin care sustine donarea de sange la nivel national,  in perioada 10 august – 10 octombrie, in parteneriat cu Institutul National de Hematologie Transfuzionala si Fundatia pentru SMURD.

Prin divizia sa de retail, Rompetrol Downstream, Grupul va acorda donatorilor, in mod gratuit, produse din reteaua de distributie carburanti Rompetrol hei.

“Pandemia ne impune distantare fizica, dar ramanem impreuna solidari si responsabili. Grupul KMG International sustine 2020 - Alexey Golovin rompetrolcadrele medicale si autoritatile pentru gestionarea crizei de sanatate actuale, iar prin aceasta campanie lansam un indemn de implicare la nivel individual, pornind de la angajatii nostri catre toti membrii comunitatii, pentru a merge si dona sange intr-o perioada in care nevoia este acuta. Campania prin care oferim produse hei este modul simbolic prin care noi Rompetrol multumim donatorilor pentru gestul lor de mare noblete si responsabilitate”, a declarat Alexey Golovin, Chief Officer Departament Juridic si Afaceri Corporative.

O singura unitate de sange donat poate salva pana la 3 vieti. Cu toate acestea, in Romania, statistic, sunt 1,8% donatori, in timp ce Danemarca are cel mai mare numar de donatori voluntari – 10% din populatie (conform unui raport al Centrului Regional de Dezvoltare pentru Siguranta Sangelui).

Campania se desfasoara in toate cele 41 de centre de transfuzii din Romania, iar donatorul va primi in momentul donarii un voucher pe baza caruia poate primi in mod gratuit, in perioada 10 august – 15 octombrie, din orice statie de distributie carburanti Rompetrol hei un suc proaspat de morcov cu mar si ghimbir si o tartina cu ciuperci, bacon si chives sau tartina cu crema de branza si piersici. Voucherul nu este transmisibil si este valabil impreuna cu carnetul de donator sau adeverinta care atesta donarea.

KMG International a mai sustinut prin diferite proiecte activitatea unor centre de transfuzii – in 2017 a donat Institutului National de Transfuzie Sanguina doua frigidere pentru plasma care indeplinesc normele in vigoare si standardele europene impuse, cat si mobilier tehnico-medical pentru laboratoare. Totodata, in 2018 compnia a dotat Centrul Regional de Transfuzie Constanta cu echipamente noi care au crescut capacitatea tehnica a unitatii medicale: un agitator de trombocite si un hemomixer, echipamente obligatorii pentru orice centru de transfuzie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...