Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSR WATCH

Rompetrol Run and Care: Peste 600 de alergatori au sustinut Hospice Casa Sperantei

Rompetrol Va-multumim_run-and-carePeste 600 de persoane, inclusiv angajati KMG International si familiile lor, au participat la cea de-a saptea editie a evenimentului ”Rompetrol Run and Care” care a avut loc sambata, 20 iunie, in tara.

Alergarea a fost individuala, respectand conditiile de distantare sociala in vigoare, in zone de munte sau mare, in parc sau pe alei, iar participantii au alergat distante intre 2 km si 42 km, monitorizate cu orice aplicatie de miscare si publicate ulterior pe Facebook folosind #rompetrolhospice.

Cei 6600 kilometrii parcursi sunt convertiti in litri carburant, ce vor fi donati de Rompetrol pentru a sustine ingrijirea paliativa specializata, acordata de Hospice la domiciliul pacientilor.

2020 - Alexey Golovin rompetrol“Run and Care face parte din traditia noastra de a alerga pentru o cauza nobila si de a sprijini domenii esentiale ale societatii romanesti, prin parteneriate cu ONGuri. Am tinut cont de conditiile si recomandarile autoritatilor, iar in loc de alergarea de grup organizata intr-un singur loc din Bucuresti, am invitat toate persoanele cu simt civic si dornice de miscare sa se alature evenimentului si sa alerge in orice colt de tara. A iesit un eveniment caritabil unic, o expresie a responsabilitatii, si imi exprim aprecierea si recunostinta fata de fiecare alergator solidar cu misiunea Hospice” – Alexey Golovin, Chief Officer Afaceri Juridice si Corporative.

Evenimentul s-a desfasurat timp de 17 ore, in intervalul 5 dimineata – 10 pm, participantii putand sa alerge oricand doresc, iar compania ofera in schimb 6600 litri de carburant pentru efortul lor in sprijinul persoanelor care au nevoie de paliatie.

35.000 de copii si adulti cu boli incurabile au beneficiat de ingrijire paliativa in cei 28 de ani de cand Hospice Casa Sperantei a fost infiintata in Romania. Este cea mai mare fundatie care ofera gratuit servicii specializate, atat la centrele de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere.

Rompetrol Run and Care a avut prima editie in 2013, fiind conceput ca un proiect de miscare si voluntariat corporativ, reusind sa stranga peste 60.000 euro prin implicarea angajatilor, a familiilor lor si a partenerilor de business invitati sa se alature. Banii au sprijinit misiunile unor asociatii si fundatii ca MAME, Edulier, Magicamp, Hope and Homes for Children, Agent Green, Asociatia pentru Dravet si alte epilepsii rare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...