Rompetrol si SMURD continua parteneriatul pentru salvarea de vieti

rompetrol.smurdRompetrol Rafinare, parte a KMG International, continua alaturi de Fundatia pentru SMURD si Inspectoratul General de Aviatie (IGAv) parteneriatul pentru sustinerea interventiilor medicale de urgenta pe cale aeriana, a deplasarii personalului si transportarea victimelor. Valoarea investitiei companiei in cei sase ani de parteneriat depaseste 850.000 dolari. In 2014, in cadrul punctelor de operare aeromedicala beneficiare ale sponsorizarii acordate de Rompetrol Rafinare, au fost efectuate 254 interventii, insumand 373 ore de zbor. Inspectoratul General de Aviatie are o contributie importanta in cadrul actiunilor SMURD prin operarea elicopterelor, cat si prin asigurarea accesului rapid in cadrul interventiilor prin utilizarea tuturor structurilor sale teritoriale. Carburantul JetA1 este folosit pentru operarea elicopterelor si avioanelor, si este produs de Rafinaria Petromidia incepand cu anul 1984, fiind certificat conform standardelor din domeniu.Statie Rompetrol

AzamatZhangulovSuntem alaturi de salvatori, fie ei oameni sau institutii si ne implicam de mai multi ani in dezvoltarea sectorului de sanatate din Romania, prin acest parteneriat si altele asemanatoare. Ca exemple – anul acesta am finalizat modernizarea si dotarea cu aparatura a dispeceratului integrat ISU-Ambulanta Neamt, in 2013 am contribuit la infiintarea primului centrul regional de pregatire in primul ajutor calificat si descarcerare din zona Dobrogea, iar angajamentul nostru pe termen lung fata de societate si comunitati continua si in anii urmatori”, a declarat Azamat Zhangulov, Vicepresedinte Senior al KMG International.

Incepand cu anul 2008, Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD) a efectuat interventii aeriene de urgenta la nivel national, contribuind astfel la transportarea si salvarea unui numar de peste 6.000 de persoane ranite.

Grupul KMG International se implica activ in proiecte de responsabilitate sociala prin platforma sa “Energia vine din suflet”, care cuprinde programul national “Impreuna pentru fiecare” si alte proiecte din domeniile protectia mediului, sanatate si cultura.
In ultimii 6 ani au fost implementate in toate judetele tarii 101 de proiecte de interventie comunitara, cu o investitie de peste 1,5 milioane dolari, pentru beneficiul direct al 300.000 de persoane. De asemenea, Grupul se implica in activitati caritabile sau de sponsorizari, avand colaborari pentru Galei Societatii Civile, ca partener al prestigiosului Festival si Concurs International George Enescu etc.. Anual, Grupul investeste peste 1,5 milioane dolari in proiecte de CSR.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.