Rompetrol sustine echipa nationala de Polo la Jocurile Olimpice

Grupul Rompetrol si Federatia Romana de Polo au incheiat un parteneriat pentru sustinerea echipei nationale de polo la Jocurile Olimpice de la Londra. Sprijinul se inscrie in directiile de implicare ale Rompetrol in promovarea performantelor si valorilor romanesti, atat in tara cat si in strainatate.

“Rompetrol este sinonim cu valorile timpurilor moderne, cu spiritul de competitie, inovatie si responsabilitate. In calitate de partener al echipei nationale de polo, ne continuam angajamentele fata de societate si suntem mandri si onorati ca, alaturi de atletii romani, putem contribui in mod direct la consolidarea imaginii Romaniei pe plan international”, a declarat Alexey Golovin, director Marketing si Comunicare al Grupului Rompetrol.

Turneul masculin de polo se desfasara intre 29 iulie si 12 august, primul meci al Romaniei la Jocurile Olimpice avand loc pe 29 iulie, impotriva reprezentativei Marii Britanii. La acest meci romanii au facut spectacol, invingandu-i detasat pe englezi cu scorul de 13-4.  Din grupa mai fac parte echipele Statelor Unite, Serbiei, Muntenegrului si Ungariei.

“Intampinam cu bucurie fiecare nou parteneriat al Federatiei Romane de Polo, dar Rompetrol este cu adevarat un partener, inspirandu-ne prin identitatea si rezultatele sale. Valorile similare pe care le impartasim: curaj, determinare, spirit de echipa, ne fac sa ne simtim mai aproape de sustinatorii nostri”, a declarat Cosmin Radu, capitanul echipei de polo.

Angajamentul Grupului Rompetrol pentru implicarea in comunitate si sustinerea valorilor societatii se regaseste si la nivelul platformei de responsabilitate sociala “Energia vine din suflet“. Astfel, in ultimii 4 anii compania a investit peste 4 milioane USD pentru sprijinirea societatii civile si a proiectelor acestora, dintre ele amintim – sustinerea Fundatiei pentru SMURD, prin care Rompetrol Rafinare asigura combustibil Jet A1 pentru operarea elicopterelor SMURD, a Galei Societatii Civile 2012 (unde Rompetrol a fost partener si sponsor principal timp de 8 editii), colaborarea de 9 ani cu Asociatia Ovidiu Rom, si initierea programului “Impreuna pentru fiecare”, cu peste 71 de proiecte implementate in domeniile sanatate si protectia mediului si 250.000 de beneficiari.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.