Romtelecom si COSMOTE: Concurs de proiecte pe platforma de responsabilitate sociala teimplici.ro

Platforma_CSR_Romtelecom_CSR_teimplici.roRomtelecom si COSMOTE Romania anunta ca vor derula un concurs de proiecte, incepand cu luna septembrie 2014, al carui obiectiv va fi acela de a raspunde prioritatilor exprimate de utilizatorii platformei teimplici.ro. Votarea temelor prioritare in care vor putea fi inscrise proiecte continua pana la 31 august. Platforma teimplici.ro inregistreaza, incepand din luna iunie, optiunile publicului larg cu privire la directiile prioritare pentru dezvoltarea societatii, in care este nevoie urgenta de proiecte si investitii. Pana la aceasta data, peste 1.500 de voturi au fost inregistrate pe teimplici.ro.

„Pe baza voturilor inregistrate, la inceputul lunii septembrie 2014, Romtelecom si COSMOTE vor lansa un concurs de proiecte, urmand ca cele mai populare si bine argumentate dintre ele sa fie finantate. La departajarea proiectelor inscrise vor conta, in mod egal, aprecierea juriului si sustinerea comunitatii platformei teimplici.ro. Detaliile despre mecanismul concursului, domeniile eligibile, componenta juriului si criteriile de selectie a proiectelor vor fi disponibile pe platforma teimplici.ro, la inceputul lunii septembrie 2014”, spun initiatorii concursului.

Utilizatorii platformei teimplici.ro pot propune si sustine, in continuare, pe langa temele prioritare – Educatie, Sanatate, Mediu, Protectie Sociala, Dezvoltare, Inovatie – si ariile concrete de interventie asociate acestora. Prin adaugarea de voturi si comentarii in dreptul unei arii si prin promovarea acesteia, fiecare utilizator contribuie, practic, la selectia tipurilor de proiecte ce vor putea fi inscrise pe platforma. Proiectele eligibile se vor inscrie in una dintre cele 12 arii selectate in urma votului publicului pe teimplici.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.