Roxanne’s Jewellery: “Stralucesc si donez”, in beneficiul femeilor diagnosticate cu cancer mamar

charmsCompania Roxanne’s Jewellery, in parteneriat cu Asociatia pentru prezentia si lupta impotriva cancerului “Amazonia”, lanseaza campania “Stralucesc si donez”, cu scopul de a reflecta, de a educa si de a sprijini financiar tratamentele femeilor depistate cu o forma de cancer la san.

Astfel, 5% din suma oricarei bijuterii puse in vanzare de Roxanne’s Jewellery va fi directionata catre Asociatia Amazonia, care va investi sumele donate pentru preventia, diagnosticarea precoce si tratamentul acestei boli.

“Banii donati au valoare pentru ca merg la cauza in care noi si clientii nostri credem si pentru ca vor fi folositi asa cum am promis, pentru preventie si pentru a reda sansa la vindecare si la viata. De asemenea, designerul israelian de bijuterii Mariana Ravid a creat special pentru campania din octombrie, de lupta impotriva cancerului la san, o bijuterie cu profunda semnificatie, care reprezinta tocmai simbolul prevenirii si luptei impotriva acestei maladii. Este vorba de un charm in editie limitata, sub forma de fundita batuta in cristale Swarovski Rose, in doua variante de placare: aur roz de 24 de carate sau argint 925”, a declarat Roxana Muntean, fondatorul companiei Roxanne’s Jewellery.

Cancerul la san este cel mai frecvent dintre toate tipurile de cancer la femei si reprezinta principalul motiv de deces prin cancer la femeile din Europa.

Totodata, se estimeaza faptul ca o femeie din opt, care atinge varsta de 85 de ani, va dezvolta cancer la san, iar potrivit Institutului Oncologic Bucuresti, aproape 6000 de cazuri noi de cancer mamar sunt diagnosticate anual in tara noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.