S-a dat startul inscrierilor in cea de-a opta editie a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor

Maraton DHL 2017S-a dat startul inscrierilor pentru cea de-a opta editie a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor, care va avea loc pe 17 iunie. Inscrierile pentru oricare dintre cele trei categorii de probe – Stafeta (7km x 6 persoane), Semimaraton (21km) si Maraton (42,195 km) – se fac pe http://maratondhl.ro, sectiunea Inscrieri. Maratonul DHL Stafeta Carpatilor incurajeaza practicarea sportului in aer liber in randul tinerilor, de aceea ei se pot inscrie gratuit in competitia de stafeta (limita de varsta 14 ani) sau semimaraton (limita de varsta 16 ani). Crosul copiilor este, de asemenea, o competitie unde participarea este gratuita si se adreseaza celor mici, cu varste intre 5 si 13 ani, fiind o categorie de concurs separata, cu distante mai mici de alergare.

Mesajul acestei editii a Maratonului DHL este ”Daca vrei sa misti lumea, incepe cu tine! Participa!”, fiind un indemn de participare pentru toti cei care iubesc alergarea, natura si care, in acelasi timp, isi doresc sa aduca contributia in societate prin gesturile lor si initiativele pe care decid sa le sustina. De asemenea, acest mesaj are o puternica legatura emotionala cu cauza pe care o sustinem, sprijinirea sportivilor paralimpici, cei care zilnic lupta pentru a demonstra ca nimic nu este imposibil.

Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.Obiectivul Maratonului DHL este de a reusi sa creasca numarul de alergatori, suporteri si parteneri implicati de la o editie la alta, pentru ca doar asa vom reusi sa crestem notorietatea despre performantele deosebite ale sportivilor romani paralimpici si vom strange impreuna mai multi bani pentru a-i sustine. De asemenea, promovam practicarea unui sport si alergarea  ca parte a unui stil de viata sanatos. Nu trebuie sa fii sportiv de performanta pentru a te inscrie la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, ci doar sa crezi ca: Daca vrei sa misti lumea, trebuie sa incepi cu tine! Pe 17 iunie ii asteptam la linia de start pe toti cei care isi doresc sa participe la un eveniment de alergare montana pe un traseu unic, contribuind astfel la performanta sportivilor care se lupta in fiecare zi cu imposibilul!” a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.

Cei care decid sa se inscrie in primele trei zile, 15-18 februarie, vor beneficia de un pret special de 50 lei / persoana pentru oricare dintre categorii. Taxele de participare, in functie de perioada de inscriere, sunt:

–              19 februarie – 27 martie: 80 lei / membru de echipa, pentru companii si persoane fizice

–              28 martie – 5 mai: 125 lei / membru de echipa, pentru companii si 90 lei / participant pentru persoane fizice

–              6 – 31 mai: 155 lei / membru de echipa pentru companii si 115 lei / participant pentru persoane fizice.

Si editia din acest an sustine sportivii paralimpici romani, toate fondurile stranse din taxa de inscriere la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor fiind donate Comitetului National Paralimpic.

Contributia participantilor la editiile din 2015 si 2016, in valoarea totala de 24,000 euro, a facut posibila participarea Comitetului National Paralimpic la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro de anul trecut cu cea mai numeroasa echipa din istoria sa, la mai multe categorii sportive. Echipa noastra s-a intors cu prima medalie paralimpica, medalia de bronz castigata de Alexandru Bologa la judo, dar si cu alte rezultate spectaculoase, precum locul 4 la caiac, locul 6 si 9 la ciclism, locul 5 la tenis de masa.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.