S-a dat startul inscrierilor proiectelor la Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat

Ecotic, Hotnews.ro si Recolamp au dat startul inscrierilor in cadrul celei de-a patra editii a “Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat!” Proiectul este desfasurat sub egida Ministerului Mediului si Padurilor si a Garzii Nationale de Mediu. Competitia este adresata companiilor, institutiilor publice, ONG-urilor si institutiilor de invatamant care au desfasurat proiecte pentru protectia mediului, economisirii resurselor si responsabilitatii sociale in anul 2012. Proiectele pot fi inscrise in competitie pana pe 7 decembrie. Juriul care va desemna castigatorii acestei editii este alcatuit din reprezentanti ai autoritatilor de mediu si din reprezentanti ai organizatorilor.

“Pornim aceasta noua editie a campaniei nationale Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat din dorinta de a descoperi si evidentia noi initiative, proiecte si experiente relevante. Consideram ca prin popularizarea acestor bune practici, contribuim la promovarea unei atitudini responsabile fata de valorile mediului in care traim”, a declarat Valentin Negoita, Presedintele ECOTIC.

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat reprezinta o platforma de promovare a campaniilor dedicate protectiei mediului si economisirii resurselor, identificand si premiind in fiecare an proiectele si bunele practici la nivelul comunitatilor locale destinate imbunatatirii conditiilor de mediu, precum si programele de responsabilizare sociala dezvoltate de companii sau institutii publice si organizatii nonguvernamentale.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.