S-a lansat primul serviciu de car sharing din Romania care utilizeaza exclusiv vehicule electrice

cabyCASA AUTO a lansat la Iasi primul serviciu de car sharing din Romania care va utiliza exclusiv vehicule electrice. Flota de masini electrice va fi distribuita in intregul oras.

Dupa un pas unic de inregistrare pe www.caby.ro, utilizatorii vor putea inchiria masinile de la unul dintre cele 5 puncte de incarcare si le vor folosi atat timp cat au nevoie, autonomia  intre 120 si 300 de km fiind optima pentru utilizarea urbana de zi cu zi.  Clientii pot beneficia de masina cat timp doresc, chiar daca se opresc pentru cumparaturi, vizite sau intalniri, iar odata ce calatoria este incheiata, acestia pot parca masina oriunde pe raza orasului. Localizarea vehiculelor in oras si accesul la acestea se fac foarte simplu, prin intermediul aplicatiei de mobil.

Ne pasioneaza masinile si ne preocupa modul in care acestea ii ajuta pe oameni. Ne dorim ca oamenii sa calatoreasca mai simplu, mai placut si mai eficient in orase fara poluare. Pentru aceasta am creat CABY, un concept modern in Romania, menit sa ne faca tuturor calatoriile din oras mai placute si mai simple”, declara Bogdan Pitigoi, presedintele Grupului Tester, din care face parte Casa Auto.

CABY dezvolta propria retea de statii de incarcare a masinilor in parteneriat cu E.ON.

Dan Morari, director general al E.ON Energie RomaniaAm demarat un program international de mobilitate alternativa ce vizeaza realizarea unei retele pan-europene de statii de incarcare. Pe langa faptul ca reprezinta un model de business de perspectiva, este si o initiativa ce are o puternica legatura cu eforturile de protejare a mediului inconjurator. De asemenea, prin implicarea in astfel de proiecte dorim sa venim cu solutii inovatoare in intampinarea nevoilor clientilor nostri”, a declarat Dan Morari, director general E.ON Energie Romania.

Doua dintre aceste statii de incarcare sunt gazduite de Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi. Sistemul de tarifare este unul flexibil, care imbina timpul si distanta de deplasare si scuteste utilizatorii de costurile detinerii si intretinerii unui vehicul propriu – achizitie, combustibil, revizii, taxe sau, foarte important, asigurari.

Georgiana Miron (Director Marketing si Comunicare, Groupama Asigurari)Implicarea noastra in proiectul Caby este naturala in contextul obiectivului nostru de fi parte a mobilitatii viitorului. Oferim continuitate clientilor nostri, intr-o maniera predictibila si simpla, astfel incat acestia sa aiba posibilitatea de a se bucura fara griji de lucrurile care sunt cu adevarat importante pentru ei. Asigurarea masinilor CABY este inca un pas in implicarea noastra in parteneriate strategice care, in final, genereaza un impact pozitiv in comunitate”, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare, Groupama Asigurari – Asiguratorul Oficial al CABY.

O echipa de mentenanta asigura curatenia masinilor si starea lor tehnica, astfel incat CABY pune mereu la dispozitia clientilor masini curate si in stare perfecta de functionare.

Conceptul CABY va fi utilizat pentru inceput de angajatii din companii, Conduent devenind prima companie care ofera angajatilor serviciile CABY. Pasul urmator implica extinderea flotei, urmand ca, in viitoarea etapa, CABY sa fie disponibil publicului larg.

Initiatorul proiectului, CASA AUTO IASI, parte a Grupului Tester, are o experienta de peste 20 de ani in domeniul auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.