S-au desemnat castigatorii celei de-a treia editii a Burselor COSMOTE

COSMOTE Romania a desemnat cei cinci studenti castigatori ai celei de-a treia editii a Burselor COSMOTE, program de responsabilitate corporativa lansat in 2010. Acestia vor beneficia de-a lungul studiilor universitare de un suport financiar lunar de 700 de lei fiecare, timp de 9 luni pe an. Cei cinci castigatorii sunt: Bogdan Baciu din Falticeni, student la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative Bucuresti, Andra–Mihaela Costache din Galati, studenta la Facultatea de Istorie, Filosofie si Teologie, in cadrul Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati, Madalina Hristache din Giurgiu, studenta la Facultatea de Automatica si Calculatoare, din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, Mihaela–Adriana Nistor din Drobeta Turnu Severin, studenta la Facultatea de Matematica si Informatica, in cadrul Universitatii din Bucuresti si Constantin Popa din Falticeni, student la Facultatea de Inginerie Aerospatiala, Bucuresti.

„Suntem mandri sa avem deja 15 studenti premiati in cadrul acestui program, ajuns la a treia editie. Continuam astfel sa sprijinim tinerii talentati si pasionati, cu scopul de a le vedea talentul transpus in profesiile pe care si le-au ales. Suntem bucurosi sa investim in acesti „boboci” si ca putem contribui la conturarea viitorului lor. Si in acest an, am vazut tineri cu multe realizari, cu o viziune clara privind viitorul lor. Le uram succes in a-si indeplini idealurile”, a declarat Ruxandra Voda, Corporate Affairs Senior Manager COSMOTE Romania.

A treia editie a Buselor COSMOTE a atras interesul a peste 160 de tineri studenti care au aplicat intre 17 septembrie si 15 octombrie la acest program. 105 dosare au fost validate si luate in considerare pentru selectarea celor 25 de finalisti. Juriul editiei din 2012 a evaluat cei 25 de finalisti pe durata a doua zile de interviuri, urmate de selectarea celor 5 castigatori.

Ajuns la a treia editie, programul Bursele COSMOTE este destinat absolventilor de liceu din anii 2011 sau 2012, care au fost admisi in cadrul unei institutii de invatamant superior de stat, in cadrul sesiunii din 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.