Salariatii Dacia au reusit sa asigure furnizarea apei in orasul Mioveni

Angajatii Dacia din cadrul Serviciului Apa si Laboratoare au reusit sa asigure aprovizionarea cu apa potabila a platformei industriale si a intregului oras Mioveni, chiar in conditii de ger extrem. Astfel, aproape toata luna februarie salariatii Dacia au actionat continuu pentru spargerea stratului de gheata format din cauza gerului.

„Eu si colegii mei am intervenit de cate ori a fost nevoie pentru a sparge stratul de gheata care se forma in decantoarele de apa potabila. Era singura solutie ca sa nu oprim apa catre toti consumatorii. Timp de o luna, am facut acest lucru zilnic la schimburile 1 si 2. Apoi am intervenit doar in zilele in care temperatura era mai scazuta. Au fost zile in care am lucrat si la -24 grade C si ce spargeam, ingheta la loc, dar consider ca astfel ne-am facut datoria. Nu a fost usor, dar prin actiunea noastra am asigurat alimentarea cu apa atat pentru fabricatie, cat si pentru locuitorii orasului Mioveni”, a spus Ionel Chionea, operator in cadrul Serviciului Apa si Laboratoare.

Apa potabila este folosita pe platforma Dacia pentru producerea hranei salariatilor, pentru baut si pentru igiena personala a angajatilor. De asemenea, o parte a apei produse este utilizata in procesele tehnologice, ca apa industriala.

Una dintre particularitatile Automobile Dacia, fata de celelalte uzine din grupul Renault, este aceea ca asigura productia si distributia apei potabile, atat pentru platforma industriala Dacia, unde lucreaza 13.700 salariati, cat si pentru orasul Mioveni (peste 33.000 de locuitori).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.