Samsung acorda burse pentru cinci tineri din Concursul International George Enescu

samsung-concurs-enescu-2016Samsung Electronics Romania sustine anul acesta cinci tineri artisti romani participanti la Concursul International George Enescu sa devina mari muzicieni ai lumii si sa-si traiasca visul, prin intermediul campaniei “Sustinem simfonia viitorului”. Suma totala donata de Samsung pentru tinerii artisti se va ridica la 50.000 de euro. Desfasurat o data la doi ani, Concursul International George Enescu promoveaza muzica lui George Enescu si functioneaza ca o platforma pentru promovarea internationala a tinerilor artisti talentati. Astfel, la fiecare telefon Galaxy S7 sau Galaxy S7 edge vandut in perioada 15 septembrie – 30 noiembrie, Samsung va dona 2 euro pentru sustinerea tinerilor artisti.

Samsung crede nu doar in puterea tehnologiei, ci si in potentialul oamenilor, iar prin tehnologie ii aducem pe oameni mai aproape de ceea ce ii inspira: de cultura si valorile romanesti, de talentul, pasiunea si performanta celui mai mare compozitor roman. Credem in talent, pasiune si performanta si tocmai de aceea Galaxy S7 si Galaxy S7 edge il vor sustine pe cel care ar putea deveni viitorul Enescu”, a declarat Simona Panait, Head of Marketing&Communications Samsung South-East Europe.

Demersul Samsung este o continuitate a implicarii Samsung Electronics Romania in sustinerea valorilor romanesti, dupa ce anul acesta, in luna iunie, in parteneriat cu Muzeul Memorial „George Enescu” din Dorohoi, a lansat aplicatia „Acasa la Enescu”, prin care tehnologia aduce viata si valorile compozitorului roman mai aproape de vizitatorii muzeului. Prin intermediul aplicatiei educationale “Acasa la Enescu”, publicul, mai ales cel tanar, are acces intr-un mod interactiv si digital la exponatele disponibile in casa memoriala a celui mai important muzician din istoria Romaniei.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.