Samsung, desemnat cel mai de incredere brand de telefonie mobila din Romania

samsung2Samsung Electronics Romania a primit titlul „Most Trusted Brand 2015” la categoria telefonie mobila in cadrul studiului Trusted Brands realizat anual de publicatia Reader’s Digest. Distinctia a fost acordata in cadrul Galei Trusted Brands. Samsung a fost desemnat cel mai de incredere brand de telefonie mobila in sase din cele sapte tari europene in care studiul a fost efectuat. Trusted Brands 2015 s-a desfasurat concomitent in sapte tari europene, printre care si Romania, respondentii avand la dispozitie pentru a alege 20 de categorii comune si un numar de maximum 18 categorii locale.

Mihaela StanoiuTehnologia are un rol tot mai important in viata de astazi a consumatorilor si ne bucuram ca le-am castigat increderea prin inovatie continua si relevanta. Ne propunem sa le oferim in continuare acestora tehnologie de top, pentru a aduce mai mult confort si eficienta in viata de zi cu zi, dar si noi oportunitati de petrecere a timpului liber si socializare. Toate acestea aduc inspiratie si experiente noi, pentru a-si dezvolta in continuare stilul de viata smart care li se potriveste”, a declarat Mihaela Stanoiu, Head of Corporate Marketing in cadrul Samsung Electronics Romania si Bulgaria.

Participantii la sondaj nu au primit variante de raspuns, ci au fost rugati sa nominalizeze ei insisi marcile in care au incredere si sa le evalueze apoi in functie de „Calitate”, „Valoare excelenta”, „Imagine puternica”, „Intelegerea nevoilor clientilor” si „Responsabilitate sociala”. Studiul a fost realizat in perioada septembrie – noiembrie 2014, iar respondentii au fost selectati din baza de date de clienti activi ai Reader’s Digest din tarile participante: Austria, Elvetia, Finlanda, Germania, Portugalia, Romania si Rusia. In perioada mentionata, in Europa s-au trimis 285.396 de chestionare cu intrebari deschise, dintre care 50.000 in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.