Samsung invita copiii sa descopere fauna Romaniei la Muzeul Antipa

Samsung Smart Classroom AntipaSamsung si Muzeul „Grigore Antipa” au lansat o noua editie a proiectului „Descopera fauna Romaniei cu ajutorul tehnologiei Samsung”. Astfel, peste 120 de copii vor participa in lunile mai si iunie la o lectie interactiva despre fauna Romaniei, desfasurata cu ajutorul solutiei Samsung Smart Classroom, care introduce tehnologia de ultima generatie in procesul educational. Totodata, copiii vor avea acces la o colectie inedita, digitalizata de Samsung, Activitate Samsung Smart Classroom Antipape care nu o pot vizita in mod normal in cadrul muzeului, ce cuprinde 71 de animale rare sau chiar pe cale de disparitie.

Mihaela_Stanoiu_Caravana Samsung_2014Prin aceasta platforma continuam colaborarea inceputa acum trei ani cu Muzeul National de Istorie Grigore Antipa. Este parte a unui proiect mai amplu, desfasurat de companie la nivel global, prin care ne implicam in modernizarea si digitalizarea unor importante institutii culturale. Ne dorim sa le oferim celor care vor sa afle mai multe despre fauna atat de diversa a Romaniei o experienta de invatare mai interactiva, inovatoare si in acelasi timp mai eficienta, prin intermediul dispozitivelor si tehnologiei Samsung de ultima generatie”, a declarat Mihaela Stanoiu, Head Of Corporate Marketing in cadrul Samsung Electronics Romania.

Pana acum, 400 de copii au beneficiat de experienta Smart Classroom in Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”. Cu tabletele Samsung in mana, acestia au redescoperit colectiile muzeului, bucurandu-se de continutul imbogatit cu ajutorul tehnologiei. Dupa vizita interactiva, in care au putut accesa platforma de lectii de biologie si colectia digitalizata, copiii au avut ocazia sa isi testeze cunostintele, tot pe tableta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.