Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Samsung își propune să doteze școlile cu tehnologie de ultimă generație

Samsung Smart Class_

Samsung Electronics a lansat programul Samsung Ecosystem for Education Development, inițiativă educațională creată de companie prin care își propune să aducă produsele și tehnologia Samsung mai aproape de mediul educațional.

Samsung Ecosystem for Education Development (SEED) include două paliere: centre educaționale și ambasadori ai educației. Samsung plănuiește să deschidă 4 centre educaționale până la finalul lunii iunie a acestui an în Timișoara, Oradea, București și Bacău. Acestea vor fi dotate cu tehnologie și produse Samsung (câte doua table interactive, 16 scaune, 16 tablete și o soluție pentru videoconferințe pentru fiecare centru).

Ele vor putea fi utilizate de către ambasadorii pentru educație și vor juca rolul de centre de învățare și spații în care vor fi găzduite evenimente dedicate educației, conferințe etc.

Ambasadorii sunt profesori recunoscuți în domeniul lor de activitate, care vor fi echipați cu produse Samsung, pe care le vor folosi în activitatea lor didactică (tablete, smart monitor, Samsung Flip, căști). Samsung le va fi partener în activitatea lor, le va prezenta produsele și le va asigura training-urile necesare pentru a folosi tehnologia Samsung la adevărata ei capacitate.

Compania va prezenta în premieră inițiativa între 17 și 19 iunie, la Bucharest Tech Week, în cadrul Tech Expo. Participanții vor putea afla la standul Samsung mai multe detalii despre beneficiile programului, dar și cum arată un astfel de centru educațional.

Una dintre cele mai cunoscute soluții Samsung dedicată pentru mediul educațional este tabla interactivă Samsung Flip. Potrivită pentru predarea lecțiilor, aceasta vine în ajutorul cadrelor didactice, pentru obținerea celor mai bune rezultate în procesul de învățare și predare. Aceasta oferă multiple moduri de conectare cu echipamente periferice și posibilitatea de a distribui diferite tipuri de conținut. Mai multe detalii despre Samsung Flip puteți găsi aici.
Ecosistemul de produse oferit de Samsung în proiectele educaționale include: tabla interactivă Samsung Flip, Samsung Smart Monitor, Samsung Galaxy Tab și Samsung Galaxy S.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.