Samsung lanseaza in parteneriat cu Kvadrat o gama de accesorii pentru telefon eco-friendly

samsung 2020Samsung lanseaza, in parteneriat cu brandul de textile danez Kvadrat, o gama de accesorii pentru telefon eco-friendly.

Fiind o companie care priveste spre viitor, Samsung isi ia misiunea ca inovatiile pe care le aduce sa schimbe viata oamenilor in bine.

Acest lucru inseamna ca tehnologiile si dispozitivele le permit utilizatorilor sa aiba o viata de zi cu zi cat mai simpla si productiva, dar, mai mult decat atat, le da acestora ocazia sa stie ca, datorita unui produs Samsung, au facut o alegere in favoarea mediului inconjurator.

Datorita parteneriatul cu Kvadrat, ultimele accesorii pentru Galaxy S20+ si Galaxy Watch Active 2 se inscriu in aceasta initiativa. 

Accesories for Good

Pentru a crea cele mai bune accesorii pentru seria Galaxy S20, precum si pentru alte produse lansate de curand, Samsung a luat decizia de a se parteneria cu Kvadrat, o companie scandinava, care are dobandit certificarea ecologica din partea Uniunii Europene – o certificare recunoscuta in industrie pentru criteriile sale stricte.

Husa speciala pentru Galaxy S20+ este alcatuita din sticle de plastic de 500 ml care au fost topite si transformate in fire textile. Reutilizarea materialelor sau reutilizarea creativa este procesul de transformare a produselor ce nu mai pot fi folosite in materiale noi, care nu doar ca pot avea o calitate mai buna decat originalul, dar sunt si prietenoase cu mediul inconjurator. In procesul de reutilizare Kvadrat, o singura sticla de plastic este suficienta pentru crearea a doua huse pentru Galaxy S20+.

Aceste fire textile reciclate ajuta la reducerea numarului de sticle de plastic care se gasesc in depozitele de deseuri; mai mult decat atat, sunt produse intr-un mod care reduce cantitatea de dioxid de carbon emisa in timpul procesului de fabricatie, in comparatie cu procedeele traditionale. Firele textile care provin din sticlele de plastic sunt obtinute printr-un proces ecologic care conserva resursele de energie neregenerabile. Samsung este prima companie dintre brandurile mari din industria de telefonie mobila care produce o husa pentru un telefon flagship folosind materiale reciclate.

Samsung - husa de telefon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.