Samsung Romania a dat startul caravanei Trends of Tomorrow

Samsung Electronics Romania continua si in acest an campania educationala „Trends of Tomorrow”, ce are ca scop sustinerea orientarii profesionale si dezvoltarii personale a tinerilor din clasele terminale de liceu. In cadrul campaniei li se va oferi elevilor o “ora smart”, in cadrul careia vor afla care sunt tendintele pe piata muncii si aptitudinile digitale de care au nevoie in cariera. In intervalul 15 mai – 5 iunie caravana va ajunge in liceele de prestigiu din orasele Craiova, Constanta, Ploiesti, Sibiu si Galati si are rolul de a le oferi tinerilor o perspectiva despre importanta aptitudinilor digitale in construirea traseului professional. Acestia vor afla sfaturi utile pentru orientarea profesionala, de la dobandirea aptitudinilor necesare angajarii, pana la completarea corecta a unui CV, pentru a-si mari astfel sansele de angajare.

„Pentru ca ne aflam intr-o era in care informatia este la un click distanta, tinerii se confrunta, adesea, cu dificultatea de a alege informatia cu adevarat valoroasa pentru ei, din cauza volumului imens care ii inconjoara. De aceea, orice recomandare din partea unor specialisti, este mereu binevenita. Prin intermediul acestei etape a campaniei Trends of Tomorrow ne dorim sa oferim informatii specifice despre pasii de urmat la inceput de cariera si consideram ca aptitudinile digitale sunt deosebit de importante pentru traseul profesional al tinerilor”, a declarat Mihaela Stanoiu, Marketing Manager Samsung Romania.

Pentru a-i sustine in primii pasi in alegerea unei cariere, campania Trends of Tomorrow le ofera tinerilor informatii nu doar prin intermediul orelor SMART de pe perioada caravanei, ci si prin pagina oficiala de Facebook, Trends of Tomorrow. O aplicatie special dezvoltata le sta la dispozitie pentru a invata modalitatea corecta de completare a unui CV. Fiecare utilizator are ocazia sa o completeze cu datele sale, iar aplicatia va genera un CV, care poate fi descarat direct de pe pagina de Facebook.

Programul local “Trends of Tomorrow” face parte din programul global de responsabilitate corporativa „Hope for Youth”, in cadrul caruia Samsung utilizeaza inovatia si tehnologia care au contribuit la succesul companiei in sustinerea dezvoltarii tinerilor din intreaga lume.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.