Samsung: Studiu – elevii de liceu vor sa aiba propria afacere sau vor sa fie manageri

Caravana SamsungIn cadrul caravanei Samsung Trends of Tomorrow aproximativ 4.000 de elevi din 5 orase ale tarii si-au descoperit cariera potrivita. Astfel, majoritatea elevilor de liceu din principalele orase din vestul tarii isi doresc ca in viitor sa aiba profesii care implica un grad mare de independenta sau sa-si dezvolte o afacere pe cont propriu. Aceasta este concluzia care a reiesit in urma unei cercetari realizata de Samsung Electronics Romania, impreuna cu D&D Research, in cadrul caravanei educationale Samsung Trends of Tomorrow. Studiuls-a realizat pe un esantion format din aproximativ 4.000 de elevi de liceu din vestul tarii, Caravana-Samsung-2014cu scopul de a afla care sunt profesiile pe care elevii romani romani si le doresc, dar si cele pentru cele pentru care acestia sunt potriviti din punct de vedere al personalitatii lor.

Mihaela_Stanoiu_Caravana Samsung_2014„In editia din acest an a Caravanei Samsung Trends of Tomorrow am vrut sa le oferim elevilor sansa de a-si alege cariera intr-un mod SMART, tinand cont atat de interesele si personalitatea lor, cat si de cerintele de pe piata muncii. Unul dintre cele mai interesante mesaje transmise de cei peste 4.000 de elevi cu care am stat de vorba este ca, in acest moment, sunt interesati si potriviti pentru domenii care implica spirit antreprenorial si aptitudini digitale”, a declarat Mihaela Stanoiu, Marketing Manager in cadrul Samsung Electronics Romania.

In contextul in care actuala generatie de elevi tinde sa se ghideze mai mult dupa informatiile primite de la familie sau de la cunoscuti atunci cand trebuie sa-si aleaga viitoarea cariera, consilierea adecvata devine un punct cheie pentru viitorul profesional al oricarui elev.

In cadrul caravanei educationale Samsung Trends of Tomorrow, aproximativ 4.000 de elevi au dobandit cunostintele necesare pentru a-si alege cariera intr-un mod SMART.

Studiu Samsung-elevii de Liceu Vor Sa Aiba Propria Afacere Sau Sa Fie Manageri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.