SANOFI doneaza 6.700 lei pentru renovarea Spitalului de Copii Cluj

Desi vremea a fost nefavorabila, treisprezece angajati ai Sanofi Romania si Zentiva, alaturi de familiile lor, au alergat impreuna peste 300 de kilometri la Bucharest International Marathon 2011. Pentru fiecare kilometru alergat Sanofi doneaza 20 lei Fundatiei Parinti Clujeni. Suma totala pe care Sanofi o va dona in numele angajatilor se ridica la 6.700 de lei. Banii vor fi utilizati pentru sustinerea proiectului “Zambet de Copil”, ce vizeaza renovarea completa a bucatariei centrale a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj-Napoca.

„Ne-am mobilizat foarte bine, desi conditiile meteo nu ne-au fost prielnice. Gandul ca miza este sociala si ca mii de copii vor beneficia de pe urma contributiei noastre ne-a facut sa nu abandonam cursa si chiar sa mergem si mai departe de targetul stabilit initial, de 300 de kilometri. Sunt mandru de colegii mei si de entuziasmul generat in cadrul echipei”,  a declarat Doru Mircea, National Sales Force Manager, Cardiometabolic, Sanofi Romania si participant la maraton.

Toţi cei care vor sa contribuie prin donatii personale la acest proiect o pot face sunand la 0900.900.800 pentru 2 euro, 0900.900.802 pentru 5 euro sau 0900.900.804 pentru 10 euro, numere valabile doar in reteaua Romtelecom, pana la data de 7 decembrie 2011.

Angajatii Sanofi si Zentiva sunt deja la al doilea proiect de acest gen. In aprilie 2011 au alergat la Maratonul International Cluj, iar banii donati de companie in numele lor au fost alocati copiilor cu diabet zaharat, pentru a-i sprijini in lupta dusa zilnic impotriva acestei afectiuni.

Despre Proiect

De serviciile Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj-Napoca beneficiaza anual circa 130.000 de copii din toata tara. Scopul proiectului “Zambet de Copil” vizeaza asigurarea unei alimentatii sanatoase pentru cei 350 de copii internaţi zilnic, prin renovarea completa si dotarea bucatariei centrale, aflata in prezent intr-un grad avansat de degradare. Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile aici

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.