Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

SAP si TechSoup ofera solutii de analiza, raportare si baze de date pentru ONG-uri

SAP_TechSoup_Solutii_pentru_ONG-uri_2014Compania SAP AG, in parteneriat cu TechSoup Romania, ofera incepand cu aceasta luna solutii de raportare si analiza de tipul business intelligence si aplicatii pentru baze de date pentru organizatiile neguvernamentale locale. ONG-urile din RomaniaCompania SAP AG, in parteneriat cu TechSoup Romania, ofera incepand cu aceasta luna solutii de raportare si analiza de tipul business intelligence si aplicatii pentru baze de date pentru organizatiile neguvernamentale locale. pot beneficia acum de rapoarte de activitate detalitate, care sa includa grafice animate, diagrame si fisiere video, precum si de analize detaliate asupra activitatii desfasurate, solutiile SAP de business intelligence, putand creste performanta organizatiei, prin imbunatatirea fluxului de decizii si fundamentarea lor pe date si informatii actualizate in timp real.

Valentin Tomsa_director general SAP Romania„Obiectivul asumat de SAP la nivel global este acela de a transforma societatea cu ajutorul aplicatiilor software. Ne implicam activ in dezvoltarea mediului de business, insa acest parteneriat are menirea de a face accesibile solutiile noastre si organizatiilor neguvernamentale care, prin activitatile diverse pe care le intreprind, pot contribui semnificativ la schimbarea mentalitatilor si a societatii in bine”, a declarat Valentin Tomsa, directorul general SAP Romania. 

Cu ajutorul solutiilor SAP, reprezentantii ONG-urilor pot monitoriza activ performanta, procesele interne si tendintele de dezvoltare ale organizatiei, prin crearea de rapoarte care au in spate date actualizate ale organizatiei, fara a fi necesara asistenta IT. Mai mult, acestia pot prelucra, vizualiza si transmite mai departe date sub forma de grafice sau alte forme de prezentare catre membrii, voluntarii sau publicul organizatiei.

ONG-urile eligibile inregistrate in cadrul TechSoup Romania pot comanda astfel trei solutii SAP disponibile prin intermediul acestui program, respectiv Crystal Reports 2011, Crystal Dashboard Design 2011 si SAP Lumira, pe pagina: produse SAP pentru ONG-uri.

Valoarea de piata a solutiilor SAP disponibile in cadrul programului este cuprinsa intre 500 si 2.500 USD, ele fiind insa disponibile ONG-urilor in schimbul unei taxe de procesare a donatiei de pana la 10% din valoarea de piata a produsului solicitat.

Orice organizatie neguvernamentala din Romania poate sa aplice pentru programul TechSoup si sa isi verifice astfel eligibilitatea pentru programele companiilor partenere din Romania – Adobe, Bitdefender, Cisco, Microsoft, SAP si Symantec: www.techsoup.ro/join. In plus, organizatiile inscrise in programul Techsoup au acces si la cursuri si traininguri online despre tehnologie, de la utilizarea serviciilor cloud pana la online marketing si comunicare online pentru ONG-uri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...