Scandia Food a donat un camion de conserve pentru sinistratii din Valcea si Gorj

Scandia Food _ 15000 conserve donate  sinistratilor din Valcea si GorjScandia Food a donat trei tone de produse Bucegi familiilor din localitatile Vaideeni (judetul Valcea), Novaci si Crasna (judetul Gorj) evacuate din calea apelor. Cele circa 15.000 de conserve s-au distribuit celor peste 10.000 de localnici din zonele afectate de inundatii. Recentele donatii catre sinistrati rezoneaza cu spiritul campaniilor Bucegi „Oda Bunei Cresteri” si „Strange semne de recunostinta si-mplineste o dorinta” desfasurate in 2014, prin care compania si-a propus sa promoveze valorile si principiile care determina romanii sa fie mai buni si mai atenti cu cei din jur.

Andrei Ursulescu, Director General Scandia Food„Ne confruntam cu o situatie extrema, sute de oameni au ramas fara un acoperis deasupra capului. In calitate de lider al sectorului in care ne desfasuram activitatea si companie autohtona, apropiata de romani, suntem constienti de importanta faptului ca trebuie sa actionam rapid si sa incurajam activitatile prin care ne putem arata sprijinul pentru cei afectati. Valori precum buna crestere, grija fata de semeni si bunul simt sunt adanc inradacinate in ADN-ul Scandia Food prin toate brandurile din portofoliu. Resursele noastre, al celor care am fost ocoliti de aceasta tragedie, pot insemna enorm pentru cei din zonele afectate, motiv pentru care ii incurajam pe toti cei care pot contribui, chiar si cu putin, sa ne urmeze exemplul”, a declarat Andrei Ursulescu, Director General Scandia Food.

Scandia Food este lider pe piata conservelor pe baza de carne din Romania, avand o cota de piata in volum de peste 48% (sursa: ACNielsen, aprilie – mai 2014). Compania este prezenta in mai multe categorii de business, precum conserve, mezeluri si restaurante si a inregistrat in 2012 o cifra de afaceri de peste 198 de milioane lei, avand 550 de angajati.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.