Schneider Electric a dat startul concursului pentru studenti Go Green in the City

Schneider Electric, in cooperare cu Student Competition, a dat startul celei de-a patra editii a concursului international de proiecte pentru studenti Go Green in the City. Competitia ii provoaca pe studenti sa descopere si sa propuna solutii inovatoare pentru managementul eficient al energiei. Pentru a se inscrie in concurs studentii trebuie sa se inregistreze in echipe de cate doua persoane, dintre care cel putin una de sex feminin, pe site-ul oficial al competitiei. Participantii isi vor testa cunostintele despre managementul energiei, sustenabilitate si compania care a facut toate aceste lucruri posibile – Schneider Electric. Astfel, studentii vor raspunde unor intrebari cu variante multiple de raspuns si isi vor prezenta ideile de proiecte de gestionare eficienta a energiei.

“Acest concurs inspirational reprezinta o mare sansa pentru studenti de a afla cele mai noi dezvoltari din domeniul energiei, al tehnologiei si al mediului de afaceri, oferind, in acelasi timp, o multitudine de oportunitati de dezvoltare profesionala. Spre deosebire de anii precedenti, competitia de anul acesta este deschisa studentilor de pe tot globul. Astfel, si studentii din Romania vor avea oportunitatea de a-si testa ideile cu cele ale colegilor din tari precum SUA, Franta, Germania, Rusia sau China”, spun reprezentantii companiei.

Dupa finalizarea cu succes a etapelor initiale si selectarea intre primii 100 de participanti, studentii vor avea sansa de a lucra impreuna cu un “Mentor” din cadrul Schneider Electric. Echipa va colabora cu mentorul pentru elaborarea solutiilor creative de gestionare eficienta a energiei si vor realiza o scurta descriere si o prezentare video a ideii lor.

Aducand impreuna participantii si expertii din domeniu, studentii vor beneficia de consultanta de specialitate, sprijin si mentorat din partea angajatilor Schneider Electric. Mentorii vor oferi informatii pretioase si expertiza pentru a dezvolta ideile echipelor, dar si pentru a le provoca pe acestea sa isi depaseasca limitele.

Pe baza prezentarilor depuse, cele mai bune 12 echipe vor fi invitate sa isi prezinte proiectele in fata unui juriu format din experti, in cadrul unui eveniment special organizat la Paris in iunie 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.