Schneider Electric a fost premiata in cadrul Galei Platts Global Energy Awards

Schneider Electric - Energy Action ProgramCompania Schneider Electrica fost recunoscuta pentru eforturile sale de a conserva si gestiona consumul de energie in peste 300 de sedii proprii din intreaga lume. Compania a primit Premiul de Excelenta in cadrul Platts Global Energy Awards 2014. Premiul a fost acordat la categoria „Initiative pentru eficienta energetica in randul utilizatorilor finali” datorita rezultatelor obtinute prin intermediul programului intern Energy Action. Premiile de Excelenta Platts onoreaza realizarile exemplare in termeni de viziune strategica, recunoastereSolutii software Schneider Electric in cadrul ndustriei si tehnologii inovatoare.

„EficieChris Hummel, CMO Schneider Electricnta energetica face parte din ADN-ul nostru, astfel ca ne onoreaza in mod special faptul ca suntem recunoscuti pentru programele extinse pe care le-am implementat in sediile noastre. Ajutam constant companii si familii din intreaga lume sa valorifice mai bine energia pe care o consuma, reducand, in acelasi timp, emisiile de dioxid de carbon. Distinctia Platts confirma angajamentului nostru de a adopta intern cele mai bune practici si de a obtine cele mai bune rezultate”, a declarat Chris Hummel, Director General de Marketing in cadrul Schneider Electric.

Schneider Electric a lansat Programul Energy Action in 2011, pornind de la un plan ambitios de a implementa cele mai bune practici si a dezvolta tehnici de reducere a consumului de energie in sediile proprii din intreaga lume. Astfel, programul este concentrat pe inovatie, sustenabilitate si excelenta operationala. Pana la finalul trimestrului al III-lea din 2014, Schneider Electric a depasit obiectivele programului, reducand consumul de energie cu aproape 13% si emisiile de dioxid de carbon generate de transport cu peste 16%. In aceeasi perioada, compania si-a marit veniturile din produse Green Premium pana la peste 70% din cifra de afaceri totala, acesta reprezentand un alt obiectiv cheie al programului.

In ultimii 15 ani, organizatorii Platts Global Energy Awards au rasplatit companiile care promoveaza excelenta in leadership, inovatie si performanta in industria energetica. Mai mult de 200 de nominalizari din peste 25 de tari sunt primite in fiecare an si sunt analizate de un juriu de prestigiu format din academicieni de renume, legislatori, ministri, regulatori si experti internationali in energie. Premiile Platts sunt prezentate in cadrul unei gale anuale, cea mai recenta editie avand loc in decembrie 2014, la New York.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.