Schneider Electric a selectat echipele semifinaliste pentru Go Green in the City 2014

Schneider Electric, castigatori 2013Schneider Electric a finalizat selectia celor 100 de echipe calificate in faza semifinalelor competitiei internationale pentru studenti Go Green in the City. Concurenta a fost mai intensa anul acesta, intrucat numarul total de aplicatii a fost aproape dublu fata de cel inregistrat in 2013. Astfel, in editia 2014, mai mult de 12.000 de studenti din peste 462 de universitati din intreaga lume au raspuns provocarii Schneider Electric. In faza semifinalelor, la fel ca in anii anteriori, candidatii vor prezenta un studiu de caz despre solutii energetice destinate oraselor, elaborat cu ajutorul unui mentor Schneider Electric. Lucrand in echipe de cate doi membri, Go Green in the Citydintre care cel putin unul de sex feminin, studentii vor propune solutii viabile de management al energiei pentru sectoarele critice ale oraselor, precum: locuinte, universitati, spitale, spatii de retail, distributia apei etc.

Karen Ferguson, Executive Vice President Global Human Resources in cadrul Schneider ElectricAceasta crestere a numarului de participanti demonstreaza ca viitorii ingineri si lideri sunt din ce in ce mai constienti ca cererea tot mai mare de energie trebuie echilibrata cu ajutorul progesului social si al protectiei mediului inconjurator. Schneider Electric este incantata sa interactioneze cu aceste talente tinere venite din toata lumea, pentru a gasi solutii la provocarile energetice cu care se confrunta orasele noastre”, a declarat Karen Ferguson, Executive Vice President Global Human Resources in cadrul Schneider Electric.

Cele 100 de echipe vor avea la dispozitie patru saptamani pentru a elabora studiul de caz, cu ajutorul unui mentor desemnat din cadrul Schneider Electric. Mentorul le va oferi feedback si consultanta pentru a-i ajuta sa dezvolte un rezumat si un material video necesare pentru runda semifinalelor competitiei.

Editia 2014 a Go Green in the City a lansat provocarea in mai multe tari din intreaga lume, ceea ce a crescut accesibilitatea programului in special in randul studentilor din Africa sau Asia-Pacific. Astfel, au fost primite 12.581 de pre-inregistrari ale studentilor din 143 de tari ale lumii.

Pentru mai multe informatii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.