CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

Schneider Electric deschide Școala pentru sustenabilitate pentru a-și susține partenerii în accelerarea acțiunilor climatice 

Schneider Electric a anunțat că Școala de Sustenabilitate Schneider Electric este deschisă pentru înscrieri. Cu acces gratuit, platforma digitală oferă o serie de cursuri interactive menite să sprijine companiile și profesioniștii cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-și îmbunătăți performanțele în materie de sustenabilitate.

Lansată pentru prima dată la nivel intern, pentru a educa angajații Schneider Electric în sprijinirea eficientă a ecosistemului de parteneri ai companiei, programul în trei părți este acum disponibil extern, pentru profesioniști și companii de toate dimensiunile, astfel încât să facă un prim pas către un viitor mai sustenabil.

Școala de Sustenabilitate susține partenerii în accelerarea acțiunilor climatice pe trei piloni de bază: Strategize, Digitize și Decarbonize.

Recunoscând că majoritatea companiilor mici și mijlocii (IMM-uri) nu au adesea cunoștințele și instrumentele necesare pentru a stabili obiective climatice, pentru a măsura impactul, cum ar fi emisiile de carbon și pentru a evalua și raporta progresul, platforma cuprinzătoare de training este concepută pentru a le sprijini în stabilirea strategiilor de decarbonizare. Pe parcursul a trei capitole, aceasta acoperă o gamă largă de subiecte, de la eficiența energetică și energia regenerabilă până la economia circulară și transportul sustenabil.

  • Capitolul 1: Înțelegerea sustenabilității și a riscurilor implicate [înscrierile sunt deschise în prezent]
  • În primul capitol, participanții vor afla elementele de bază ale sustenabilității, inclusiv știința și jargonul din spatele acesteia și de ce este esențial pentru companii să ia în serios factorii de mediu, sociali și de guvernanță (ESG).
  • Capitolul 2: Descoperiți cum să implementați măsuri sustenabile la nivelul companiei [Lansarea programată în al treilea trimestru al anului 2023]
  • Al doilea capitol se concentrează asupra modului în care IMM-urile pot construi o strategie de decarbonizare, inclusiv informații despre instrumente ușor de implementat care le pot sprijini în decarbonizarea propriilor operațiuni și a clienților lor.
  • Capitolul 3: Valorificați abilitățile sustenabile pentru a crește oportunitățile de business [Lansarea programată în primul trimestru al anului 2024]
  • Al treilea capitol reia cunoștințele cheie și instrumentele învățate pe parcursul programului – de la eficiența energetică la decarbonizare – pentru a sprijini participanții în punerea în practică a teoriei.

Încrierile la Școala de Sustenabilitate Schneider Electric se pot face aici.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.