Scoala Americana Internationala acorda trei burse integrale elevilor bucuresteni

-Scoala Americana 2Scoala Americana Internationala din Bucuresti a dat startul inscrierilor in programul de burse pentru anul scolar urmator. Bursele sunt oferite in fiecare an elevilor care doresc sa urmeze cursurile Bacalaureatului International. Anul acesta, Scoala Americana Internationala ofera trei burse integrale de 4 sau 5 ani. Bursele oferite acopera integral taxele de scolarizare pe parcursul celor patru sau cinci ani de studiu, precum si costurile activitatilor extra-scolare. Pentru acest program de burse, pot candida elevi din Bucuresti care in prezent sunt in clasCapture1ele a VII-a si a VIII-a, in orice institutie de invatamant.

Se pot califica elevii care demonstreaza abilitati academice remarcabile si au o situatie financiara ce nu le permite achitarea taxelor de scolarizare. Este importanta si participarea in activitati extracuriculare care sa faca dovada unei mai mari implicari si a unui comportament etic.

Programul de burse ofera acces elevilor la un program de studii internațional si accesul la universitati de top din intreaga lume. Prelungirea anuala a bursei fiecarui beneficiar presupune o verificare a situatiei financiare a elevului, a rezultatelor sale academice si a comportamentului.

Castigatorii burselor vor fi anuntati pana in data de 15 mai 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.