Scoala de Vara Zentiva atrage sute de elevi de la scoli tehnice

Compania farmaceutica Zentiva Romania, in parteneriat cu Scoala de Valori, organizeaza in aceste zile prima etapa din cadrul proiectului Zentiva Express – Scoala de Vara Zentiva. Programul a atras 250 de aplicanti din 15 licee si grupuri scolare tehnice din Capitala, dublu fata de numarul de inscrisi din prima editie. Prima etapa din proiect a presupus selectia a 50 dintre liceenii care au aplicat. Elevii selectati vor participa la Scoala de Vara din luna iulie, program in care Scoala de Valori le va oferi elevilor, prin ateliere de educatie nonformala si valori, experiente de formare a caracterului.

“Dintre toate proiectele desfasurate de departamentul de Resurse Umane si nu au fost putine, acest proiect a fost cel care a schimbat cele mai multe destine. Dupa prima editie a programului de vara am realizat ca pentru acesti tineri experienta a insemnat un pas important in viata, iar pentru companie a reprezentat un nou inceput. Pe parcursul anului, tinerii din prima serie au ramas aproape de companie, au venit sa invete pentru examenul de bacalaureat impreuna, si-au format un grup unit si abia asteapta sa lucreze”, a declarat Catalina Marinescu – Pisla, manager de proiect Zentiva Express.

La finalul Scolii de Vara elevii vor trece printr-o noua selectie, in urma careia 30 dintre ei vor merge mai departe in faza de practica din cadrul companiei Zentiva Romania, in perioada 1 – 6 septembrie 2013. Stagiul de practica va presupune o noua selectie. 15 elevi vor fi alesi pentru a beneficia de o bursa de studiu pe durata anului scolar 2013-2014, dupa care vor intra intr-o perioada de ucenicie timp de doua luni. La finalul proiectului, in ianuarie 2015, elevii urmeaza sa fie angajati in cadrul companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.