Scoala lui Andrei si-a desemnat castigatorii premiilor de 84000 de euro

Petrom a anuntat castigatorii celei de-a cincea editii a programului Scoala lui Andrei, una dintre cele mai mari competiții pe teme antreprenoriale dedicata elevilor si cadrelor didactice. Profesorii si copiii din peste 800 de scoli generale din comunitatile in care Petrom desfasoara activitati operationale au inscris 152 de proiecte care raspundeau unei probleme din comunitate printr-o solutie antreprenoriala. Au fost inscrise proiecte ce provin de la scoli din 18 judete, respectiv: Arad, Arges, Bacau, Bihor, Braila, Buzau, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Olt, Prahova, Teleorman, Timis, Valcea. Cele 10 proiecte castigatoare ale Locului I (cate 5 pentru fiecare ciclu de invatamant), vor fi premiate cu finantari de cate 5.000 de euro pentru implementarea proiectului, 400 locuri in Tabara din Tara lui Andrei si un laptop pentru profesorul coordonator.

“Scoala lui Andrei este o competitie de proiecte ce provoaca elevii si cadrele didactice sa propuna solutii antreprenoriale pentru rezolvarea problemelor comunitare. Cele 152 de proiecte demonstreaza ca ideile mari pot veni si de la cei mici si ca tine doar de noi sa ii sustinem pentru a-si transforma visele in realitate. Pasiunea si entuziasmul acestor copii de a transforma lumea in care traiesc ne inspira si pe noi, de fiecare data, in tot ceea ce facem”‚ a declarat Mona Nicolici, Manager Departament Sustenabilitate Petrom.

Dupa stabilirea locului I, urmatoarele 10 echipe care au inscris proiecte vor fi premiate cu sisteme multimedia pentru scoli. Mai mult, echipele participante care nu au fost desemnate castigatoare vor fi premiate cu kit-uri educationale.

Lista completa a castigatorilor si clasamentul final poate fi gasita AICI

Incepand din 2009, peste 25.000 de elevi si 1.700 de profesori au invatat despre implicarea civica in Scoala lui Andrei. Impreuna, ei au gasit peste 900 de solutii pentru problemele comunitatii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.