Scoala lui Andrei si-a desemnat castigatorii

Programul Scoala lui Andrei si-a desemnat castigatorii editiei mai-iunie, ce s-a adresat elevilor si profesorilor din comunitatile in care Petrom activeaza. Cele 10 echipe castigatoare vor primi finantare de cate 5.000 de euro pentru transformarea proiectelor propuse in realitate. Mai mult, membrii echipelor castigatoare vor participa in Tabara din Tara lui Andrei, iar cei 10 profesori coordonatori vor primi cate un laptop.

“Pentru ca recunoastem eforturile tuturor echipelor care au depus proiecte eligibile, acestea vor primi kituri educationale (DVD-uri si enciclopedii educationale), iar profesorii coordonatori vor fi recompensati cu diploma din partea organizatorilor si partenerului de proiect, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului”, spun organizatorii.

Si urmatoarele 10 echipe aflate in clasament vor fi recompensate cu kituri multimedia pentru scoala pe care au reprezentat-o. Kiturile contin un ecran de proiectie, un laptop si un videoproiector. Totodata, in cazul neocuparii celor 400 de locuri din Tabara din Tara lui Andrei, organizatorii vor invita si alte echipe incepand cu cea de-a 11-a clasata.

Pentru a afla echipele castigatoare click AICI

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.