Scolile din tara, invitate sa se inscrie in competitia „Profi te premiaza 2013”

Pana pe data de 15 iulie, toate scolile din tara se pot inscrie in campania de Responsabilitate Sociala “PROFI te premiaza”, desfasurata de magazinele PROFI, in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale. Pentru a fi luate corect in evidenta, unitatile scolare care doresc sa participe trebuie sa se inregistreze pe site-ul competitiei. Prin aceasta campanie, peste 3.600 de calculatoare au fost daruite catorva sute de institutii de invatamant din intreaga tara in 2011 si 2012 si alte noi echipamente se vor adauga in 2013. Ca si in anii trecuti, competitia care deja a adus unitatilor de invatamant preuniversitar echipamente IT in valoare de peste un milion de euro este deschisa tuturor scolilor din tara.

“In ciuda unui an financiar mai dificil, magazinele PROFI au decis sa mearga mai departe cu proiectul de sustinere a invatamantului din Romania. Mentinem investitia la nivelul de anul trecut dar, de aceasta data, includem in competitie toate scolile din tara, de la clasa I-a pana la clasa a XII-a si totodata sporim numarul magazinelor care acorda premii”, a declarat Pawel Musial, Director General PROFI Rom Food.

In acest an, precizia votului se imbunatateste considerabil datorita unui nou sistem de displayuri electronice amplasate in fiecare magazin, unde fiecare doritor isi va putea sustine exact scoala preferata.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.