Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI BUNE

Secom va construi o casa noua pentru patru copii, pentru a sarbatori mutarea intr-un sediu nou

Secom_sediu nou Secom va dona o casa unei familii nevoiase din Iasi, pentru a sarbatori relocarea sediului central din Tunari in cladirea Equilibrium 1, un proiect de birouri premium dezvoltat in Nordul Bucuresti.

Casa noua va fi construita de ONG-ul Casa Share, initiat de Bogdan Tanasa, si va fi oferita la finalul acestui an, complet mobilata si utilata, unei familii cu patru copii care locuieste in conditii grele in comuna Vladeni, judetul Iasi. Casa va avea o suprafata de 65 mp, trei camere, bucatarie, baie, anexe si va fi amenajata si dotata cu tot ce e nevoie intr-un camin cald si primitor.

Copiii de 3,12, 15 si 16 ani vor avea in sfarsit camerele lor, cu birouri, rechizite si carti necesare inceputului de an scolar, dar si jocuri care sa ii ajute sa se bucure de copilarie si sa se dezvolte armonios.

“O casa noua marcheaza un nou inceput. Pentru Secom, Equilibrium este a 6-a “casa”, iar mutarea reprezinta un pas inainte, intrarea intr-o noua etapa de dezvoltare a companiei pe care o asteptam cu entuziasm. Ne-am dorit sa oferim aceasta bucurie, a unui start nou in viata, unor oameni care fac eforturi constante, dar care au nevoie de putin ajutor pentru a merge mai departe. Ii multumim lui Bogdan Tanasa si intregii echipe Casa Share pentru ca ne ajuta sa transformam acest gand bun in realitate: o casa noua pentru un inceput nou“, a declarat Lucia Costea, cofondator & CEO Secom.

Cladirea Equilibrium 1 in care se afla noul sediu Secom, devoltata de Skanska, este certificata LEED Platinum si respecta cele mai ridicate standarde in domeniu, avand totodata implementate o serie de masuri de protectie si siguranta in contextul pandemiei de COVID-19. Birourile Secom se afla la etajul 8 si ocupa o suprafata de 1075 mp utili, cu 40% mai mare decat spatiul din fostul sediu din Tunari.

In sediul Secom din Equilibrium lucreaza 70 de oameni, alti 120 de membri ai echipei lucrand la nivel national, in cele mai mari orase ale tarii. De la inceputul lunii septembrie, compania a implementat si flextime, iar in contextul pandemiei, oamenii din Secom au optiunea de lucra de la birou sau remote.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Kaufland România devine primul lanț de hipermarketuri care își certifică magazinele și depozitele pentru toate măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 Intreaga rețea de...

CSR EVENIMENTE

Echipa CSR Media continua seria Seminariilor dedicate Comunitatii de CSR, ce vin sa raspunda unei nevoi concrete, legata de crearea unei Comunitati active a...

Featured

Peste 1800 de elevi și profesori din șase școli din Transilvania cu predare sau cu secții în limba germană au primit în toamna acestui...

Featured

Organizația Salvați Copiii lansează cursul online „Profesor real într-o școală virtuală”, un amplu demers didactic care surprinde principalele aspecte legate de formarea cadrelor didactice...