Selgros a distribuit 665 de ghiozdane copiilor din comunitatile in care activeaza

Selgros GhiozdaneCompania Selgros Cash&Carry Romania sustine si in acest an 665 copii din comunitatile in care detine magazine, oferindu-le gratuit ghiozdane complet echipate cu rechizite pentru noul an scolar. Fiecare magazin Selgros din tara va oferi unei scoli din zona pe care o acopera 35 de ghiozdane, ce-i vor ajuta pe cei mici sa inceapa cu dreptul scoala. Implicate in acest proiect de sustinere a comunitatii sunt toate cele 19 magazine Romania din Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Arad, Suceava si Constanta.

Pia Krauss, Marketing Manager Selgros Cash&Carry Romania„Suntem parte din comunitate de 13 ani, fiind alaturi de clienti la evenimentele importante din viata acestora, inclusiv la inceputul acestui an scolar. Peste 600 de copii din tara se vor bucura anul acesta de ghiozdanele complet utilate de Selgros”, a declarat Pia Krauss, Marketing Manager Selgros Cash&Carry Romania.

Cu o parte din acesti copii, Selgros impreuna cu Chef Cezar se vor intalni in programul „Sanatatea incepe din farfurie”, un program educational ce urmareste sa promoveze o alimentatie echilibrata pentru copii. Caravana „Sanatatea incepe din farfurie” va ajunge in luna septembrie, in ultima etapa de anul acesta, in scoli generale din Iasi, Galati, Braila, Constanta si Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.