Selgros a pornit curatenia de primavara in Bucuresti si in alte 14 orase

Echipe de angajati ai Selgros Cash & Carry, din orasele in care compania este prezenta cu magazinele sale, organizeaza pe parcursul acestei luni, in parteneriat cu primariile si ONG-uri locale, actiuni de mediu in care sunt implicati, in total, peste 450 de elevi. Actiunile se desfasoara in Bucuresti si din alte 14 orase din tara, respectiv: Constanta, Brasov, Târgu Mures, Craiova, Timisoara, Oradea, Cluj, Arad, Ploiesti, Bacau, Suceava, Iasi, Galati si Braila. Prin aceste actiuni, cele 19 echipe de voluntari, angajati ai companiei Selgros, au ocazia sa ii invete pe elevii a peste 15 scoli si licee din orasele participante notiuni de baza ale voluntariatului de mediu, oferindu-le ocazia de a participa la prima lor activitate de acest fel.

“Printre actiunile voluntarilor de mediu Selgros se numara strangerea gunoaielor din zone de agrement, vopsirea si repararea bancilor si a cosurilor de gunoi din parcuri, varuirea copacilor, plantarea de pomi fructiferi sau impadurirea unor suprafete de teren, ecologizarea catorva zone din apropierea magazinelor si curatarea plajei din Navodari”, spun reprezentantii companiei.

Startul actiunilor de voluntariat de mediu s-a dat in Brasov, pe 10 aprilie, in zona bazei sportive “Brasovia”, unde echipa Selgros a plantat copaci ornamentali, cu sprijinul Regiei Publice Locale a Padurilor Kronstadt.

Actiunile de voluntariat de mediu initiate de compania Selgros Cash & Carry vor continua pana pe 27 aprilie. Ultimele astfel de activitati sunt programate in week-end-ul dinainte de Pasti, in Timisoara, Bacau, Constanta, Oradea, Iasi si Bucuresti.

Echipamentele de protectie pentru voluntari, cat si materialele si uneltele necesare pentru curatenie, de la saci de gunoi, manusi si pana la var, vopsele, pensule, greble, sape si lopeti au fost asigurate de magazinele Selgros.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.