Selgros continua si in acest an programul Sanatatea incepe din farfurie

Selgros Sanatatea incepe din farfurie 2016Selgros Cash & Carry Romania, impreuna cu Chef Cezar Munteanu, deruleaza pentru al patrulea an consecutiv programul educational „Sanatatea incepe din farfurie”. Lansat in 2012 prin colaborarea cu Asociatia Chef Cezar, programul Selgros contribuie la formarea optiunilor copiilor pentru o alimentatie sanatoasa. Proiectul de educatie gastronomica invata copiii sa devina mai constienti de alegerea alimentelor, a produselor naturale, care provin din surse locale si sa isi formeze obiceiuri de mancat sanatoase. In 2016, programul vizeaza peste 7.000 de copii care vor fi informati despre alimentele sanatoase.

In prima etapa vor participa scoli generale din Timisoara, Arad, Oradea, Cluj si Targu Mures. Programul va continua ulterior si in alte orase ale tarii. In cadrul unor intalniri gazduite de scolile generale partenere se vor sustine prezentari interactive pe teme specifice nutritiei sanatoase. Elevilor li se ofera oportunitatea de a asimila metode de a cunoaste si evalua alimentele, facandu-i mai constienti cu privire la alegerile proprii in privinta hranei. Materiale informationale aditionale vor fi disponibile pentru acasa, atat pentru copii, cat si pentru parinti”, spun initiatorii programului.

A doua etapa a programului se desfasoara sub forma unui concurs intre scolile participante, fiecare urmand sa realizeze o macheta sau un desen care sa redea tematica “Experienta mea cu Chef Cezar, Selgros si Supereroii”, premiul cel mare pentru clasa castigatoare constand intr-o tabara de tip “Cooking Camp”.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.